perjantai 18. maaliskuuta 2016

Pääsiäiskoristeita


Niin se vain on taas viikko vierähtänyt. Ja voi, miten meitä onkaan hellitty auringonvalolla. Ihanalla, leudolla kevätkelillä. Niin, että auringossa istuessa jokainen toppatumppu ja -töppönen on tuntunut liialta päällä. Joka kevät sydänalassa tuntuu sama mukava sykäys, kun linnut laulavat laulujaan ihan tauotta ja vesi tippuu räystäiltä. Lumikin sulaa ihan kohisten! Kyllä minä näitä tällaisia maaliskuisia kevätkelejä pohjoisessa asuttujen vuosien aikana kaipasinkin. Nyt on sitten nautittukin näistä ilmoista oikein monen vuoden edestä :) Istuttu vain auringossa ja ihmetelty onko tämä edes tottakaan, että täällä me nyt asustelemme haaveidemme pilvilinnoissa. No, ehkä ei ihan kuitenkaan niissä linnoissa, mutta kuitenkin paikkakunnalla, jota halkovat suuret vesistöt ja jota vehreä luonto ympäröi. Minä niin odotan jo kesää saapuvaksi vaikka nautin tästäkin keväästä ihan valtavasti!


Kotiin laittelin menneellä viikolla pääsiäiskoristeita ja vaihdoin samalla puusohvalle keväisemmät tyynynpäälliset. Kylläpä keltainen väri tuntuukin taas niin raikkaalta! 


Olohuoneen lempinurkkaukseksi on kovaa vauhtia muodostumassa tuo iki-ihana nojatuoli, josta kerroinkin edellisessä postauksessa. Puusohvan lisäksi meillä ei muita sohvia tällä hetkellä ole, joten ihmekös tuo, että nojatuoli vetää puoleensa ;) Kovasti olisi uusi sohva toiveissa, mutta tähän huusholliin sellainen ei taida mahtua, joten täytyy ruveta nyt viimeinkin ompelemaan tuohon puusohvalle patjanpäällistä, että saadaan siitäkin vähän mukavampi istuin :)


Lapset askartelivat tällä viikolla jälleen innokkaina virpomavitsoja tulevan palmusunnuntain virvontaa silmällä pitäen. Siinä lasten askarrellessa innostuin sitten minäkin tekemään muutamia pääsiäiskoristeita, kun tuntui, etten kaupoista löytänyt oikein sellaisia mieleisiä. Niinpä leikkelin vanhojen rähjääntyneiden kirjojen sivuista nipun kananmunanmallisia soikioita ja ompelin ne ompelukoneella keskeltä yhteen. 


Aika kivoja niistä tulikin!


Muutamia valkoisia pupusiakin ompelin, kun törmäsin Pinterestissä tähän ihanaan ideaan ja olipa näitä tehnyt Allidaaliakin sekä Valkoisen kartanon elämää -blogin Hansukin. Söpöjä pupusia, jotka kylläkin hävisivät heti valmistuttuaan lasten leikkeihin ;)


Sittenpä lopuksi asiaa Instagramista :)
Niin vain minäkin pitkän aikaa jahkailtuani päätin ruveta kuvailemaan meidän kodin tunnelmia ja valmistuvia käsitöitä tuonnekin instagramin puolelle. Olen minä siellä jo jonkun aikaa ollutkin ihan vain seuraajana, mutta nyt vasta päätin aktivoitua :)
Pieni lintukoto löytyy sieltä tunnuksella @pienilintukoto. Helppo muistaa, kun blogin nimi on täsmälleen sama. Tervetuloa seurailemaan pienen lintukodon puuhia sinnekin! 

Mukavaa viikonloppua kaikille!

-Kaaru-

25 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Meillä kans keltainen on vallannut olohuoneen. On se ihanan raikas kevätväri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hansu! Josain vaiheessa kyllästyin keltaiseen väriin ja ajattelin etten varmaan enää koskaan tykkää siitä, mutta niin se mieli muuttuu :) Keltainen raikastaa koko kodin ilmeen kertaheitolla <3

      Poista
  2. Ihanan näköistä, keltainen väri on näin keväällä raikas, kauniita koristeita olet tehnyt.
    Ihanaa viikonloppua sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana! Keltainen piristää synkän talven jälkeen ja loistaa kilpaa auringon kanssa :) Kuuluu niin olennaisesti pääsiäisen väreihin <3 Kiitos, mukavaa viikonloppua sinnekin :)

      Poista
  3. Keltainen on kevään väri! No, sopii se mihin vain muuhunkin vuodenaikaan.. :) Nyt on kyllä ollut niin kauniita päiviä, ihanan aurinkoista. Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on, ehdottomasti <3 Sopii muihinkin vuodenaikoihin hyvin vaikkakin meillä se on ollut aina nimenomaan juuri kevään väri. Kesällä on sitten esillä hempeämpiä sävyjä, syksyllä taas harmaata ja tummaa kunnes tas tulee joulu ja siihen kuuluva punainen :) Kiitos, mukavaa viikonloppua sinnekin!

      Poista
  4. Söpösiä koristeita! :) Täytyypä tulla vierailulle Instassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mima! Tervetuloa moikkaamaan instan puolellakin :)

      Poista
  5. Kauniit koristeet! Törmätään Instassa!

    VastaaPoista
  6. Ihania pääsiäiskoristeita! Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  7. Niin kauniita kuvia!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Kaunista, miten ihanat kuvat olohuoneesta! :) Ihastuin sinun tekemiin pupuun ja koriste muniin. VAU. Täälläkin on nautittu auringosta. :)
    Ihanaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne! Puput ja koristemunat olivat kyllä helppoja tehdä, kokeile sinäkin :) Aurinkoiset ilmat saavat mielen niin pirteäksi <3 Mukavaa sunnuntaita sinne!

      Poista
  9. Onpa teillä kauniin näköistä, ihana koti siis.
    Meillä talkoiltiin virpomisoksia eilen illalla. Kyllä niitä saikin taas väsäillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni! Ihan kiva tämä on vuokrakodiksi, vaikkei mikään uusi olekaan. Kummasti tähän taloon tehty pieni pintaremppa vaikutti yleisilmeen parantumiseen. Ei sitä loppujen lopuksi tarvita kuin vähän maalia ja uutta tapettia, niin jo on koti aivan eri näköinen :) Joo, meilläkin meinasivat lapset ensin, että tekevät 20 vitsaa per nenä, mutta into loppui kymmenen kohdalla ;) Mutta onhan sitä siinäkin kylliksi!

      Poista
  10. Ihania pääsiäiskoristeita,täällä päin virvotaan vasta pääsiäislauantaina:)
    Selailin blogiasi,kauniita juttuja ja aika hauska kun bongasin monta samaa astiaa/tavaraa, mitä itsellänikin on ☺
    Hauskaa pääsiäisen odotusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja ja kiva kun jätit kommenttia! Lämpimästi tervetuloa lukijaksi :) Minäkin olen useista eri blogeista bongannut samoja esineitä mitä meilläkin on, kertoo samanlaisesta sisustusmausta kaiketi :) Joo, vasta viime vuonna tulin tietämään, että jossain päin virvotaan vasta viikon päästä. Oppia ikä kaikki :) Kiitos, mukavaa pääsiäisen odottelua sinnekin!

      Poista
  11. Ihanan rauhallinen tunnelma näissä kuvissa. Levollista pääsiäisenalusaikaa. :) Niin kauniita nuo kirjansivuista ommellut munat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pikku Akka! Noista kirjansivuista ommelluista munista tuli kyllä tosi kivoja :) Vanhoista kirjoista on kyllä moneksi! Rauhallista ja ihanaa pääsiäisen aikaa sinnekin <3

      Poista
  12. Täällä on myös nautittu upeasta kelistä ja auringonvalosta. Meillä on muuten hyvin samanlainen puusohva kuin tuo teidän :). Se on kuulunut äitini vanhemmille, mutta ollut minulla jo pikkutytöstä ja oli ihan ilmiselvää, että se seuraa mukanani aikanaan omaan kotiin (vaikka äitikin olisi sen mielellääm pitänyt):). Siinä on ihan mukava istuskella, kun on ohut patja pehmusteena. Mukavaa Palmusunnuntaita!

    VastaaPoista