sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Virkatut kananmunat


Pääsiäisen koristeisiin kuuluvat aivan olennaisena osana kananmunanmalliset koristeet ja syötävät. Meillä, kuten varmasti monessa muussakin kodissa, suklaamunat ovat pääsiäisen ehdoton hittituote. Ne maistuvat sellaisenaan ja ovat kauniita koristeita pääsiäisen ajan leivonnaisissa. Niitä on mukava sujauttaa myöskin pääsiäisruohon sekaan koristeiksi. Usein ne vain ovat aika riemunkirjavia väritykseltään, samoin kuin kaupoista löytyvät muunlaiset pääsiäiskoristeetkin. Kaipasin niiden rinnalle jotain vaaleaa. Niinpä ei tarvinnut kauan miettiä, millaisia munanmallisia koristeita teen, kun näin miten ihastuttavia munia Valkoinen talo tarinoi- blogin Eerika oli virkannut lastensa leikkeihin. Vielä kun Hanna Mi- blogin Hanna oli laatinut blogiinsa aivan ihanan helpot ja selkeät ohjeet kananmunien virkkaamiseen, ryhdyin samantien tuumasta toimeen. Kiitos vain inspiraatiosta Eerikalle ja helposta ohjeesta Hannalle :)


Lapsethan ihastuivat kananmuniin niin kovin, että omivat ensimmäisen valmistuneen erän omiin leikkeihinsä. Niinpä virkkasin vielä toisenkin erän, jotta sain niitä itsellekin pääsiäiskoristeiksi. Muutaman niistä laitoin suuren pääsiäisruoholautasen reunalle ja loput päätyivät koristamaan vanhaa kahvimyllyä kera tipusten. 


Ihania ja rauhallisia pääsiäisen pyhiä kaikille <3

-Kaaru-

11 kommenttia:

 1. Ovatpas tiput munineet jännään paikkaan :) Ihania.

  VastaaPoista
 2. Sieviä pikkumunia <3 Mä en osais :) Mukavaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 3. Ihania! :) Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Kauniit munat, ♥
  Ihanaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Pitäispä itsekin kokeilla munien virkkausta. :) Nättejä ovat!

  VastaaPoista
 6. Todella kauniit pääsiäismunat!
  Mukavaa toista pääsiäispäivää! <3

  VastaaPoista
 7. Minäkään en ole näitä vielä kokeillut! Kaikenlaista piti tehdä täksi pääsiäiseksi - siis diy-koristeita- mutta tekemättä jäivät. Nämä ovat kyllä siitä ihania, että sopivat sekä koristeeksi että leikkeihin. Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Kauniit pääsiäismunat. :)Ihanaa toista pääsiäispäivää!

  VastaaPoista
 9. Aivan ihanan näköisiä munia ja ihana asetelma! :) Kaunista katseltavaa!

  VastaaPoista