perjantai 8. marraskuuta 2013

Aamun hämärä


Kaamos. Kellojen siirtämisen myötä siitä on saatu jo esimakua. Aamulla ylösnoustessa on pimeää, illalla kotiin tullessa pimeää. Miten ikinä siihen taas tottuu?! Onneksi on noita jouluvaloja tai siis tunnelmavaloja keksitty. Enhän minä malttanut olla laittamatta niitä kodin ikkunoille kanervien ja katajanoksien sekaan jo lokakuun puolella. Ihanasti ne tuovatkin suloista, lämmintä valoa! 


Lupasin joku aika sitten kertoilla tarinaa tästä kaapista. Tämän iki-ihanan vanhan astiakaapin löysin joitakin viikkoja sitten aivan sattumalta eräältä tämän alueen facebook-kirpparilta. Eikä hintakaan ollut päätähuimaava, kuten monesti vastaavanlaisissa kaapeissa on. Ja miten hyväkuntoinen! Ainoa pieni juttu mikä tässä häiritsee, on tuo kuvassakin esiin ponnahtava rako, joka jää tuohon alakaappien ylle. Siinä lienee ollut alunperin esiinvedettävä puinen leivonta-alusta tai leikkuulauta. Mutta tuon raonhan saa piiloon vaikkapa peiterimalla. Tämä kaappi pääsi komistamaan pirttiämme, jonka tunnelmaan se istuu niin hyvin. 

1 kommentti:

  1. Ihana! meillä oli kotona just samanlainen kaappi lapsuudessa! arvaa mitä sille on tehty!! No poltettu haloiksi! Ainoastaan laatikot oli tallella siihen asti että koti myytiin... -E

    VastaaPoista