keskiviikko 12. elokuuta 2015

Keittiön uusi lamppu



Niin se alkoi arki tässäkin huushollissa. Koululaiset aloittivat aherruksensa tänään. Ikäänkuin sen kunniaksi ripustettiin keittiön kattoon uusi lamppu, jota ehdinkin etsiä jo pidemmän tovin kunnes sopiva sattui kohdalle Ikeassa. Lamppu kaikkinensa on niin sopiva tuohon keittiön pöydän ylle! Ihan niin kuin se olisi ollut siinä aina :) Ja mikä ihan parasta, edullinenkin se Ikean tapaan oli. Saattaapa olla, että tuossa keittiön pöydän ääressä onkin uusi läksyjenlukupaikka.




Heinäkuun vaihduttua elokuuksi, ovat illat alkaneet hämärtyä täälläkin pohjolassa. Ilmassa on aistittavissa hienoinen tuulahdus syksyn raikkautta, vaikka lämpötila onkin kohonnut päivisin +20 asteen tuntumaan. Niin mukava kuitenkin, kun kesä saapui viimein. Nyt on tullut oltua ulkona jokaisena päivänä varmaan koko menneen kesän edestä. Mikäpä sen mukavampaa lapsillekaan kuin pulahtaa viileään jokiveteen koulusta tultua ja nauttia virvokkeita terassilla läksyjenteon lomassa.Vaikka eihän niitä läksyjä taida ihan hetkeen ollakaan. Pehmeä lasku koulun aloituksessa.


Elokuun illoissa on aivan ihana tunnelma. Aurinkokin paistaa niin somasti kullaten kaiken mihin sen säteet osuvat. Meidän pihamaa sai rehottaa pitkän tovin suloisen valkoisena apilamerenä, joka loisti entistäkin kauniimpana aina iltaisin. Eilen ja tänään sen sitten viimein leikkasimme. Puna-apilat jätimme vielä kukkimaan pihan toiselle laidalle. Kukkikoon siellä siihen saakka kunnes lakastuvat.
Tänään sisustelin leikkimökkiäkin. Kunhan saan siellä loputkin hyllyt paikalleen, kuvia on ehkä luvassa tännekin blogiin.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

-Kaaru-

22 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tuohon valaisimeen ihastuin kyllä heti ensisilmäyksellä <3 Kaunis se on <3

      Poista
  2. Todella kaunis valaisin :) mukavaa torstaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Lamppu on kyllä ihana <3 Mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  3. kivan näköinen lamppu ja tuo takana oleva peili luo tunnelmaa lisää :) Apila-pelto on tosi kaunis katsella...ei niitä raski leikata pois..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peili on kyllä ollut tuossa meidän pienessä keittiössä aivan mainio lisätilan tuoja. Vaikka eihän se tietenkään millään tavoin lisää neliötä tuo, mutta antaa avaramman vaikutelman :) Apilapellot ovat niin kauniita todellakin! Itse nimenomaan halusin kylvää pihallemme siemenseoksen, jossa oli myös apilaa mukana vaikkakin moni sanoi, että kylvä pelkkää ruohonsiementä. Ehkä tuolla jossain uusilla asutusalueilla sellainen tasaisen vihreä ruoho olisikin hieno, mutta vanhaan pihapiiriin villi apilapelto sopii paremmin :)

      Poista
  4. Valaisin on ihan täydellinen tuohon!
    Kauniita kuvia ja tunnelmaa.
    Meidän Bunny pyörtyisi varmaan, jos pääsisi tuonne apilapellolle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna! Niin se on. Joskus nuo hankinnat osuvat kertaheitolla nappiin. Teidän Bunny ihan varmasti tykkäisi tuosta apilapaljoudesta. Tuo se tänne herkuttelemaan ;)

      Poista
    2. Hih! Vähän pitkä matka...ei taida Bunny tykätä lentämisestä, kun automatkailukin jo pelottaa poloista!
      Käyn tuossa naapurin urheilukentällä välillä hakemassa apilaa, ennen kuin puutarhuri ehtii niittää ne pois!

      Poista
    3. Kunhan vitsailin :D Ei olisi meidänkään kissat aikoinaan tykänneet lentämisestä, kun eivät tykänneet olla autossakaan. Ei ne pieneläimet taida kovin useinkaan minkäänlaisesta kyydistä tykätä, reppanat. Meidän tytöt niin kovasti haluaisivat pupun tai kissan tai koiran lemmikikseen, mutten ole vielä luvannut minkäänlaista lemmikkiä taloon. Kunha vähän vielä kasvavat ja osaavat ottaa itse paremmin vastuuta, sitten voidaan se pupunen vaikka ottaakin meidän apilaniittyä harventamaan :)

      Poista
  5. ♥todella ihana lamppu, täydellinen kauniiseen kotiinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos Riitta Sinikka! Itsekin tykkään lampusta aivan valtavasti. Kerrankin osui uusi hankinta aivan naulankantaan!

      Poista
  6. Heii, mulla taitaa olla sama lamppu pienempänä versiona. :) En huomannutkaan, että siitä oli tuollainen isompikin versio. Just hyvä keittiön lamppu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niitäkö oli pienempiäkin, enpä hoksannutkaan. Sellaisenhan olisi voinut ostaa vaikka ikkunalampuksi keittiöön :) Niin se on, aivan passeli keittiönlampuksi tuo iso :)

      Poista
  7. Todellakin näyttää siltä kuin lamppu olisi ollut siinä aina. Se sopii tuohon niin hyvin! Tosi kaunis lamppu :) Kivaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jassuntassu! Eikö vaan, niin täydellisesti se sopii paikalleen :) Mukavaa viikonloppua sinnekin!

      Poista
  8. Sopii loistavasti paikalleen!

    Mukavaa viikonloppua, nautitaan elokuusta ja toivon mukaan aurinkoisesta syksystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin sopii, olen jopa ihmeissäni siitä, miten hyvin se sopiikin! :) Mukavaa viikonloppua sinullekin, me nautimme takuuvarmasti. Niin mahtavaa, että aurinko lopetti viimeinkin piileskelynsä ja ilostuttaa nyt loppukesästä meitä :)

      Poista
  9. Nätti valaisin. Sopii paikalleen hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu! Ihan hassua, miten hyvin se sopiikin! :)

      Poista
  10. Kaunis ja ihana tuo vanhanaikainen johtokin, eikä sellainen normi valkoinen. Sopii tuohon jetsulleen ja kaikkialla muuallakin totta totisesti silmä lepää. <3

    VastaaPoista
  11. Ihana lamppu! Ja teillä on niin kaunista muutenkin <3 Aurinkoista viikon jatkoa!

    VastaaPoista