perjantai 29. toukokuuta 2015

Vanha kaappi

 




En ole saanut vielä mitään tehtyä tuon vanhan kaapin (vai senkkikö tuo on?) eteen, josta kerroin viime postauksessa. Muhun iski kamala kevätflunssa, joten sisällä on täytynyt päivät olla. Aurinkoinen sää houkuttelisi niin kovasti tuonne ulos touhuamaan kaikenlaista ja sormet syyhyäisi päästä tuosta kaapista rapsuttelemaan vanhaa maalia pois. Jospa tämä olo tästä pian helpottuisi. Toivotaan niin :) Piti ihan käydä nappaamassa muutama kuva tuosta kaapista tänne blogiinkin, niin mielissäni olen tuosta löydöstä! Vanhaa kunnon tekoa, täyttä puuta. Kuvat vähän valehtelevat, ei se ihan noin hyvässä maalissa ole kuin kuvat antavat ymmärtää. Paikoin maali on rapistunut pois ja alta pilkottaa turkoosi maali. Sen värinenkö lie aiemmin ollutkin. Valkoiseksi ajattelin sen maalata vaikka voisihan siihen sopia jokin muukin väri. Valkoinen on vaan niin turvallinen valinta ja sopii meidän huusholliin parhaiten.

Kesäloma kolkuttelee jo ihan ovella. Huomenna meidän kahdella koululaisella on vielä todistusten jako ja sitten se alkaa, kesäloma! Pitäisiköhän sitä loman alkamisen kunniaksi leipoa raparperipiirakkaa. Meidän raparperit eivät ole vielä aiemmin niin hyvin tuottaneet satoa kuin tänä keväänä. Varmasti kasvuvauhtiin vaikutti se, että syksyllä ripottelimme juurille ravinnerikasta multaa omasta kompostista :)

Tupaan vaihdoin kesäisemmät tyynynpäälliset ja hain koivunoksia maljakoihin neilikoiden kaveriksi. Kylläpä muuttui kodin ilme heti niin heleän kesäiseksi. Makuuhuoneeseen ajattelin vielä vaihtaa henkäyksen ohuet verhot. Sittenpä saakin kesä minun puolestani tulla :) Pihasaunan nurkalle kun saamme vielä tehtyä meidän oman kesäpesän ja grillipaikan, niin muutapa ei tarvitse. Kyllähän se kesä on ihan paras vuodenaika <3

Ihanaa tulevaa viikonloppua kaikille!

-Kaaru-

17 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin se on <3 Joskus toristakin voi tehdä hyviä löytöjä kun sattuu sopivasti paikalle :)

      Poista
  2. Aivan ihana kaappi!!. Mulle kans iski pari päivää sitten aivan karmee flunssa. Harmittaa kun hyviä ilmoja ollut mutta minkäs teet. Veto totaalisesti pois ja tuntuu ettei jaksa evääkään väräyttää. Paranemisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaappi on kyllä aivan ihana, juuri sellainen, jonka en uskonut koskaan sattuvan kohdalle. Mutta joskus onnistaa :) Inhottava tosiaan olla sairaana nyt kun olis niin ihana ilma :( Kiitos, paranemista sinnekin!

      Poista
  3. Kaunis kaappi! Valkoinen on hyvä valinta. Maalasin tuon uusimman projektini, sängyn, vaaleanharmaaksi, mutta melkein tuntuu että sekin olisi saanut olla valkoinen. Valkoinen on vaan niin kaunista ja siihen on helppo ympärille yhdistellä eri värejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 valkoinen on kyllä ajaton väri enkä minä ainakaan osaa kyllästyä siihen. Niin totta tuo, että sitä väriä saa sit tekstiileillä ja pienillä esineillä/tavaroilla sen valkoisen huonekalun ympärille ja ympärillä olevia värejä voi vaihtaa aina mielensä mukaan :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Niin se on <3 Vanhoissa huonekaluissa on tunnetta :)

      Poista
  5. Löysin sattumalta tämän ihanan blogisi! Jään ilolla seuraamaan touhujasi ja kauniita kuvia. Aurinkoista alkavaa kesää sinulle :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi ja mukava että tykkäsit niin paljon että jäit lukijaksi :) Lämpimästi tervetuloa seuraamaan elämää pienessä lintukodossa! Kiitos, sitä samaa myös sinulle <3

      Poista
  6. Ihana kaappi! Jep, kesä alkoi, kun koulu loppui...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin se on, kesä alkaa koulujen loppumisesta :)

      Poista
  7. Kaunis kaappi odottaa aikaansa!
    Siitä tulee vielä johonkin oikea helmi ja katseenvangitsija!
    Parantele nuha pois ja nauti kesästä!

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia, tuli oikein kesäinen olo, vaikka ulkona puhaltaakin kylmä tuuli :) Niin ja pitäähän minunkin se todeta: ihana kaappi <3

    VastaaPoista