tiistai 26. toukokuuta 2015

Arjen kauneutta ja kirppareita


Äitienpäiväksi saatu iso ruukkuruusu on vasta nyt puhjennut kunnolla kukkaan, mutta mikähän lie sitä vaivaa. Nimittäin osa kukista tippuu pienen varrentyngän kera jo siinä vaiheessa, kun nuppu on vasta puoliksi auennut!? Harmi. En raskinut puoliksi auenneita kukkia poiskaan heittää, joten laitoin niitä kellumaan pieniin lasisiin tuikkukippoihin, jotka täytin vedellä. Niitä sitten ripottelin pitkin taloa, pieniä arjen kaunistajia. Sovittelinpa muutamia kukkia muuallekin hyvää mieltä tuomaan :) Tykkään niin paljon kukista <3 Niistä tulee mieli niin iloiseksi! Ei sitä ihminen paljoa tarvitse sen eteen tehdä, että päivä on pelastettu :) Kimppu kukkia maljakossa riittää. Pienistä asioista syntyy suuri ilo!

Tänään kävin pitkästä pitkästä aikaa koko päivän kestäneellä kirpparikierroksella. Olipa niin mukava viettää päivä kaupungissa ihan vain kahdestaan tuon meidän pienimmäisen kanssa. Kierrellä ja katsella ihan kaikessa rauhassa. Ja kyllähän sitä tavaraa yksi peräkontillinen mukaan tarttuikin ;) Tosin aika äkkiä oli peräkontti täysi, sillä löysin viime viikolla tori.fi:n myyntipalstoja selatessani aivan ihanan vanhan kaapin, jota varten kaupunkireissun nyt sitten oikeastaan teinkin. Olihan kaappi kotiin saatava :) Kirppareilta lähti mukaan välikausivaatetta ja kenkiä pienimmäiselle, muutamia leluja ja kyllä vain kodin sisustustavaraakin, vaikka olevinaan päätin etten niitä päin edes vilkaise :) 

Vanhan kaapin otan käsittelyyn heti huomenissa. Uuden maalipinnan se ylleen tarvitsee ja perusteellisen pesun. Mutta siitä ja muista kirpparilöydöistä jonain toisena päivänä hieman enemmän juttua. Nyt riennän pihan poikki pihasaunan lämpöön.

-Kaaru-

16 kommenttia:

 1. Valkoiset ruusun kukat ovat niin kauniita!
  Kunhan pääsen lomille, toteutan minäkin kirppiskierrospäivän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne ovat <3 Tykkään muutenkin kaikista valkoisista kukista. Niin herkkiä, niin kauniita! Kirpparikierrokset ovat kyllä kivoja :)

   Poista
 2. Välillä ihan hämmästyttää, miten paljon sitä voikaan iloita yhdestä pienestä kukasta! Ehdottomasti elämän pieniä iloja. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja kukkasia! Kaappikuvia odotellessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne <3 Kaappikuvia laitan sitten kunhan saan entisöintihommat alulle :)

   Poista
 4. Rakastan ruusuja ja valkoiset ovat ihan parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusut ovat kyllä upeita kukkia <3 Valkoiset kukat valloittavat!

   Poista
 5. Nyt oon kyllä ihan kade! Rakastan ruusuja yli kaiken. Todella kauniita kuvia olet ottanut. Pieniä ilon pisaroita elämässä, nuo kukkaset.

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne <3 Ruusut ovat kyllä niin ihania, itsekin tykkään niistä niin kovin!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kiva kun tulit vastavierailulle :) Lämpimästi tervetuloa lukijaksi!

   Poista
 7. Kauniita kuvia ja varmasti ihana se kaappikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kaappi on kyllä ihana. Kuvia luvassa myöhemmin :)

   Poista
 8. Kaunis arki on juhlaa!
  Ihanat kuvat ja tunnelma!!
  Kukat tuovat elämään ilmettä ja hymyn huulille!

  VastaaPoista