keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Pullia, pullia


Meillä syötiin vasta tänään laskiaispullia, sillä äkillisen huonovointisuuden takia ei tehnyt eilen mieli syödä mitään. Mikä lie ruokamyrkytys ollut kun niin yhtäkkiä alkoi ja lyhyeen loppui. Hyvä niin. Nyt ollaan taas hyvissä voimissa ja pullakin maistuu :). Käytiin siis pikkuisen laskemassa mäkeäkin ja juotiin ulkoilun päätteeksi kaakaota ja syötiin pullat. Ja aurinko paistaa taas! 

 -Kaaru-

3 kommenttia:

 1. Oot sinä vaan niin kätevä emäntä! Ei voi ku ihailla sinun aikaansaannoksia! Oispa itekkin. Tai edes se mies :D me taidetaan olla enemmän tämmösiä nautiskelijoita ja ihaillaan vain aina mitä toiset on saanut aikaan ;) sinun kans ois kiva lähteä joskus kunnon kirpparikierroksellekki! tehdäänpä se joskus!! :) -A.V-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehdottomasti! Olis kyllä mukava lähteä kirppistelemään yhdessä :) Otetaanpa tavoitteeksi lähteä vaikka maaliskuussa. Siellä Pikku Liinussakin olis kiva käydä, se on se vanhojen tavaroiden/huonekalujen kirppis. Tule käymään päiväkahvilla taas jonain päivänä :)

   Poista
  2. Oi, se ois kyllä ihana paikka käydä kattomassa! Pidetäänpä maaliskuu mielessä :) voishan sitä joku päivä käydäkkin kahvittelemassa!

   Poista