maanantai 23. helmikuuta 2015

Kynttilöitä ja kirpparilöytöjäPitihän sitä heti kokeilla miltä pienet kynttilät näyttäisivät noissa vanhoissa lääkepulloissa. Kuvittelin tosin, että kapeat kuusenkynttilät sujahtavat tuosta noin vain pulloihin ja se on sillä selvä, mutta ei se ihan niin helposti käynytkään. Pienimpien pullojen pullonkaula on niin kapea, etteivät kynttilät ihan vain sujauttamalla niihin menneetkään vaikka kapeita ovatkin. No, aikani vuolin kynttilöitä kapeammiksi ja sain ne viimein mahtumaan. Kyllä kannatti nähdä vaivaa, sillä ovathan ne nyt ihan superkauniit! Tykkään tosi paljon :)

Kynttilätarjottimen alla oleva valkoinen pitsiliina on viimeisimpiä kirpparilöytöjäni. Se löytyi eräältä kotiseutuni kirpparilta. Kynttilätarjotin on myöskin ostettu taannoin kirpparilta. Lisää muutamista kivoista kirpparilöydöistä tuota tuonnempana, kunhan ehdin kuvata ne :)

Tänään ajattelin laitella saunakammaria keväisempään asuun. Nimittäin viikonlopulla tajusin, että siellähän se pieni joulukuusikin nököttää edelleen kaikessa rauhassa, vaikka kohta on jo maaliskuu! Hups! No, se on äkkiä nostettu sieltä pihalle ja tilalle laitettu vaikkapa kukkia :)

-Kaaru-

1 kommentti: