sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Äitienpäivänä"Kaiken se näkee, 
kaiken se kuulee,
kaiken se arvaa ja todeksi luulee:
vaan ei se kaikkea tiedä, 
ei se kaikkea usko, ei siedä.
Ei mankumista, ei petkutusta,
ei vinkumista, ei metkutusta.
Sen toimissa on vipinää,
sen puheissa on kipinää.
Sen silmissä hehkuu tulta,
se on meidän ÄITIKULTA!"

Hyvää äitienpäivää rakas äiti!


Näin kirjoitti vanhin tyttäremme äitienpäiväkortissaan, jonka tänä aamuna sain laulun saattelemana aamupalapöytään :) Ihaninta äitienpäivässä lieneekin nämä lasten lahjat. Ajatuksella ja rakkaudella tehdyt ja piilossa pidetyt. Vihjailua tehdyistä lahjoista sain jo menneellä viikolla, eihän sitä ihan täysin salassa maltettu pitää, että minulle oltiin jotain koulussa tehty :)


Kaikki äidistäni:

Äitini on 33 vuotta vanha.
Hänen tekemänsä paras ruoka on kalakeitto.
Kun olen koulussa, äitini tekee ruuan.
Usein leivotaan yhdessä.
Äitini on erityinen, koska
hän on rakas.
Äitini näyttää kauniilta, kun
hänellä on ponnari.

Hyvää äitienpäivää! 


Näin toivotteli puolestaan ekaluokkalainen tyttäreni kera tekemiensä lahjojen. 
Voi tätä onnen määrää!


Ihastuttavaa ja onnellista äitienpäivää!

-Kaaru-

17 kommenttia:

 1. Lasten korttitekstit ovat niin suloisia!
  Onnellista äitienpäivää sinullekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne on <3 Niin rakkaudella mietitty ja sommiteltu ja sitten kirjoitettu jokin tarina tai runo. Voi suloisuutta! Kiitos <3 Onnellista äitienpäivän iltaa myös sinulle, Pikku Akka!

   Poista
 2. Ihania kortti- ja runo-onnitteluja olet saanut! Pistä ne visusti talteen, niistä on iloa vielä moneksi vuodeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten ajatuksella väsäämät lahjat ja kortit ovat vertaansa vailla <3 Näitä olen vuosien saatossa laittanut talteen ja niin ajattelin tehdä nytkin. Kuten sanoit, näihin muistoihin on joskus mukava yhdessä palata <3

   Poista
 3. On tuo jälkikasvu niin liikkiksiä <3 Ihania kortteja ja lahjoja oot saanut! Täälläkin saatiin herätä lauluun ja korttitulvaan. 7-vuotias tyttö oli jopa laittanut aamupalapöydän valmiiksi itsekseen (mies oli töissä), aika ihanaa :)
  Ihana tuo hääpäiväpostaus <3 Täälläkin on ihmetelty mihin se aika juoksee. Me ollaan menty 8 vuotta sitten naimisiin ja tuntuu, että justhan se oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja oikein ihanaa päivää sinulle <3

   Poista
  2. Kiitos Eerika <3 Lapset ovat kyllä aitoudessaan niin ihania <3 Oi, onpa teillä oma-aloitteinen tyttö, kun ihan aamupalan laittoi! Ihana yllätys <3

   Vuodet tahtovat vierähtää ohi toinen toisensa perään ihan huomaamatta. Ehkä ne päivät, kuukaudet ja vuodet tuntuvat niin lyhyiltä senkin vuoksi, kun on elämää tässä ympärillä ja kädet "täynnä työtä". Jännä vaan kun silloin parikymppisenä kymmenen vuotta tuntui kamalan pitkältä ajalta ja tuntuuhan se eteenpäin katsottuna vieläkin, mutta kun taaksepäin katsoo, se on mennyt niin nopeasti että täytyi ihan pysähtyä miettimään olenko perässä pysynyt :) Onnea teille 8-vuotisesta matkasta <3

   Poista
 4. Ihania runoja ja lahjoja!
  Kaunista äitienpäivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset ovat niin aitoja <3 Kiitos Susanna <3 Päivä oli onnistunut ja mukava. Yhdessä tehtiin kaikenlaista mukavaa ja syötiin hyvin. Käväistiinpä illalla äitienpäiväjuhlassakin :)

   Poista
 5. Ihania, ihania, just parhaita juttuja. <3
  Kaihoten noita katson, sillä pienimmäinen enää oli koulussa tehnyt äitienpäiväkortin ja lahjan.
  Niissä on sitä jotakin! Tunnetta ja aitoutta ja ilahduttamisen iloa!
  Kannattaa todellakin tallettaa noita; ne ovat aarteita sinulle, mutta myöhemmin myös lapsillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten tekemissä lahjoissa on tunnetta. Oikein tippa tulee silmäkulmaan, kun ajattelee miten antaumuksella niiden parissa on aherrettu <3 Rakkaat lapset!

   Olen äitiyteni aikana kerännyt talteen kortteja ja lahjoja, joita lapset ovat tehneet. Ehkä se tapa on periytynyt äidiltäni :) muistan miten mukava niihin muistoihin oli palata vuosien päästä. Toivottavasti omat lapsenikin kokevat sen sellaisena sitten vuosien päästä, kunhan kaivamme "aarrelaatikon" kaapin kätköistä päivän valoon :)

   Poista
 6. Ihana kamala äitienpäivä.. :) Miten huonoksi äidiksi sitä itsensä tunteekaan kun hetkeksi pysähtyy ajattelemaan.. Lasten kortit onkin aika lohdullista luettavaa - ehkä en sittenkään ihan maailman huonoin äiti ole.. :) Isommat olivat askarrelleet koulussa vain kortit. Niissä aivan ihana runo: "Ota vastaan äiti kulta, kaunein ja kallein lahja multa. Rakkaudella kaulaan ripusta nämä lapses käsivarret, jotka sua rakastaa."<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan runon ovat kyllä korttiisi kirjoittaneet <3 Siinä onkin varmasti lapsen näkökulmasta katsottuna paras lahja, että äiti ottaa syliin ja pitää hyvänä. Sinä olet Raisa maailman paras äiti lapsillesi kaikkine puutteineenkin. Harvapa meistä voi sanoa onnistuneensa täydellisesti äidin roolissaan. Tulee päiviä, että kokee epäonnistuneensa täydellisesti kasvattajana, mutta onneksi mukaan mahtuu niitäkin hyviä hetkiä ja onnistumisen kokemuksia. Lapset ovat aitoudessaan niin ihania ja myös anteeksiantavaisia. Jokainen meistä tekee tätä äidin työtä omilla lahjoillaan eikä enempää tarvitse, onneksi.

   Poista
 7. Voi miten ihania runoja <3 Kyllä ne lapset osaa <3 Ihanaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 8. Ihania lahjoja, kortteja ,runoja jne. Oli se ihanaa aikaa kun lapset oli pieniä ja supinan kanssa kortteja tuotiin. Nyt se on vähän erinlaista kun omat lapset on aikuisia ja kaksi jo itsekkin äiti.
  Hyvää tiistai päivää sulle.

  VastaaPoista