torstai 17. syyskuuta 2015

Arvonnan voittaja ja syksyisiä puuhia


Arvonta päättyi puolenyön aikaan eilen. Tänä aamuna heti ylösnoustuani arvoin perinteisellä lippulappu-menetelmällä arvonnan voittajan. Onnettarena toimi meidän 5-vuotias neitokainen. 

Arpaonni suosi tällä kertaa sinua, KRISTA :)Onneksi olkoon!!

Laitan sinulle sähköpostia tänään tulemaan, niin saadaan paketti matkaan :)


 Kiitokset vielä kaikille arvontaan osallistuneille sekä Signorinaan yhteistyöstä :)
Lämpimästi tervetuloa vielä kaikki te, jotka liityitte arvonnan aikana blogini lukijaksi <3 


Täällä on ollut nyt pari päivää kovin harmaata. Satelee hissukseen vettäkin. Kunhan tuo ilma tuosta jälleen selkenee, olisi tarkoitus maalailla vielä muutamia huonekaluja uuteen uskoon ennen talven tuloa. Pihakoivutkin ovat aikalailla varistelleet lehtiään, joten haravointihommiakin olisi. Kaikki kesän kukkaset ovat nyt kukintansa kukkineet, joten ostin kauppareissulla callunoita ja hopealankoja, tarjouksessa kun olivat. Niistä teinkin jo asetelmia porraspieleen. Puolukatkin ovat alkaneet kypsyä ja kasvimaa tarjoaa parasta antiaan tällä hetkellä. Porkkanoita ja yrttejä ollaankin nyt oikein urakalla popsittu poskiimme ihan sellaisenaan. 
Mukava, kun on ollut niin lämmin syksy. Viime vuonna suunnilleen näihin aikoihin (tai no, viikko tästä ajassa eteenpäin) satoi ensilumi! En minä sitä muuten olisi muistanut, mutta paikallislehdessä oli siitä kuvallinen juttu tällä viikolla. Tarkemmin kun muistelee, kylmä syksyhän se oli. Eivät ole vuodet veljeksiä keskenään. Niin pitkälle on nyt lämmintä syyssäätä luvassa, ettei ainakaan vielä ensi viikolla ole lunta luvassa. Hyvä niin.


Ihanasti ovat ruskanväreissä nuo juolukanlehdetkin. Piti ihan käydä nippu oksia tuohon vanhaan kannuun keräämässä. Pieniä arjen iloja :)

-Kaaru- 

16 kommenttia:

 1. Olipa mulla aivan mahtava tuuri! Suuret kiitokset ❤

  VastaaPoista
 2. Ihania, tunnelmallisia kuvia! Onnea arvonnan voittaneelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jassuntassu! Syksyllä on ihana poltella kynttilöitä ja tunnelmoida <3

   Poista
 3. ♥aivan ihana asetelma! Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
 4. Syksyn sävyt ja tunnelmat kääntävät ajatukset pian jouluun...
  ...tein eilen ensimmäiset joulukortit (tosin myyntiin) vaikka se hieman oudolta täällä kolmenkympin helteessä, palmun katveessa, tuntuukin!
  Kauniit kuvat ja onnea voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin jännä, miten syksy saa ajattelemaan joulua?! Ja varmasti siellä etelän lämmössä tuntuu vielä moninverroin hassummalta miettiä jo nyt joulua kuin täällä missä sentään ilmakin on alkanut viiletä :) Kiitos Susanna <3

   Poista
 5. Kauniit tunnelmakuvat. Onnea voittajalle! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Eei hitsi, en yhtään muista tätä lumijuttus mutta samaa mun veli eilen mietti! Mä muistan vain että asttona pyrytti, ja oikein huolella :D

  VastaaPoista