perjantai 19. kesäkuuta 2015

Rentouttavaa keskikesän juhlaa!


 
 
 

Me vietämme juhannuksen tänä vuonna tässä kotosalla. Käydään kyllä miehen kotiväen mökillä tänään, saunotaan omassa pihasaunassa, grillaillaan ja vietetään aikaa ystävien kanssa. Sunnuntaina vietämme siskon vauvan ristiäisiä - meistä tulee pikkuisen nyytin kummeja :) Kaivoinkin esille meidän pellavaisen kastemekon, jotta muistan silittää sen ja ottaa mukaan sunnuntaina. Mekon ostin meidän toisen lapsemme ristiäisiin Wilhelmiinan kammarista, nykyisestä Annival Interiorista. Mekko on 100 % pellavaa ja niin ihana vanhan tyylinen mekko! Siinä on nyt kastettu meidän lastemme lisäksi useampi muukin pienokainen meidän suvusta ja suvun ulkopuolelta. Mukava, että mekolle on käyttöä :) 

Kävin jälleen maljakoihin ja kannuihin keräämässä uudet luonnonkukkakimput. Vielä kaadan tuosta meidän metsästä muutaman pienen koivun porraspieliä koristamaan ja sitten suuntaammekin mieheni vanhempien mökille juhannusaattoa viettämään. Blogikin hiljenee hetkeksi, sillä juhannuksen jälkeen ajattelimme käydä reissussa kera asuntovaunun. Kierrellä kaunista Suomenmaata ympäriinsä, hissukseen ajellen ja pysähdellen aina silloin kun mieli niin tekee :)

Nytpä toivottelenkin kaikille blogini lukijoille ihanaa keskikesän juhlaa! 
Ainakin täällä pohjoisessa sää näyttäisi olevan suhteellisen lämmin ja aurinkoinen. Toivotaan, että aurinko paistaa koko maassa :)

-Kaaru-

17 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Pia! Mukavaa juhannusta myös sinulle :) toivottavasti reissussa säät suosivat.

   Poista
 2. Kauniit kuvat ja kukkaset<3
  Hyvää Juhannusta ja kivaa reissua teille!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa Juhannusta ja oikein leppoisaa reissua! <3

  VastaaPoista
 4. Leppoisaa keskikesän juhlaa ja mukavaa reissua teille!

  VastaaPoista
 5. Kauniita kesäisiä kuvia,tunnelmaa! Mukavaa juhannuksen jatkoa ja kivaa reissua :)

  VastaaPoista
 6. Voi mitä ihania kuvia! <3 Kivaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
 7. Oi että miten ihania kuvia. Minulla roikkuu vessassa vaarini vanha kastemekko. Upeaa lomaa ja kuullaan taasen <3

  VastaaPoista