tiistai 13. toukokuuta 2014

Myyjäisompeluksia


Reilu viikko sitten löysin postilaatikostamme lappusen, jossa pyydettiin tekemään kevätmyyjäisiä varten pienimuotoisia käsitöitä. Kylläpä meinasivat hanskat lentää samantien tiskiin, ja kyllähän ne aluksi lensivätkin, kunnes viimeisenä päivänä ennen myyjäisiä päätin, että teen jotain mitä ehdin. Tällaisia sain aikaiseksi vaikka hiki virtasi. Monestakin syystä. Ensinnäkin kiirehän näiden kanssa meinasi tulla ja siksi toisekseen lapset laittoivat huushollin hyrskynmyrskyn sinä aikana kun minä ompelin. Toisaalta, vaikka siitä ylimääräistä siivoa tulikin niin ompeluksistani kuin lasten leikeistä, molemmilla osapuolilla oli mukavaa. Se kai lienee pääasia. Ja kiva, että nämä näyttivät tekevän myyjäisissä kauppansa. Hyvä niin

Ruokalappuja
Kauppakasseja
tuttinauhoja
2 pientä kukkakassia
Muutoksen tuulet puhaltavat Huvikummussamme. Ehkäpä siitä syystä juuri ei ole aika riittänyt blogin päivittämiseen. Näistä mukavista muutoksen tuulista kerron kuitenkin vasta vähän myöhemmin :)

Tänään olisi tarkoitus laittaa pihalle kesäkukkasia, joita kävin eilen ostamassa paikalliselta puutarhalta. Tehdä pihaa somistavia asetelmia vähän joka kulmalle, jotta ulkona ja terassilla olisi mukava kesäpäivinä viettää aikaa. Ruoho vihertää täälläkin pohjoisessa jo ihan mukavasti ja koivuissa alkaa olla pienen pienet hiirenkorvat. Tästä se kesä alkaa!

3 kommenttia:

  1. no hetijän minun piti kurkata tänne blogiisi :) .. meijän pikkumuori sai mummilta tuollaisen punaisen ruokalapun ja leppis-tuttiketju... voi ku ite oisin päässy myyjäisiin niin oisin kyllä kauppakassin itelle ostanu :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania juttuja! Noista olisin tehnyt monta myyjäislöytöä :)

    VastaaPoista
  3. Aivan mahtavia löytöjä ja kuvakohteita. Sulla on silmää kaaru! Katselimme papan kanssa blogiasi ja sanottiin, että pitää ihan kannustaa jatkamaan.

    VastaaPoista