torstai 12. joulukuuta 2013

Joulukorttipaja ja uusi kello

           

Tänä vuonnakin oli tarkoitus lähettää sukulaisille ja ystäville päivitetty kuva lapsistamme joulukortin muodossa, mutta se suunnitelma vesittyi kameran hajoamisen myötä. Siitä syystä täällä blogissakin on eletty hiljaisempia aikoja. Nyt on uusi kamera kuitenkin ostettu ja kuvaaminen on taas mahdollista :) 

Joten koska ensimmäinen suunnitelma kariutui, täytyi väsätä pystyyn korttipaja ja tehtailla muutama kortti lähimmille sukulaisille. Ihana olisi ollut näitä tehdä enemmänkin, niin että olisi kaikille ystävillekin ollut omatekoinen kortti, mutta koska aikaa eikä materiaalejakaan enempää ollut, täytyi valmiita kortteja ostaa kaupasta ja lähettää niitä omatekoisten sijaan. Mutta ajatus lienee korttien lähettämisessä kuten kaikessa muussakin lahjomisessa se tärkein. 

Oikein ihania joulukuun päiviä ja Joulun odottelua kaikille! Omaan Joulun odotukseen on jo vuosia kuulunut positiivareiden joulukalenteri. Se on hyvän mielen joulukalenteri, joka piristää päivää varmasti. Käykäähän kurkkaamassa, jos ette ole vielä tutustuneet. Löytyy täältä.
                             

Ja sitten, mitä ihanaa löysinkään joululahjaostoksilla ollessani. Tämän valloittavan kellon löysin torppamme tuvan seinää koristamaan. Joululahjaksi ostin tämän itselleni, mutten malttanut heittää tätä pukinkonttiin odottelemaan Jouluaattoa, vaikka alunperinen tarkoitus niin olikin tehdä. Seinällehän se oli heti saatava. 

Ja miten ihanan iso se onkaan! Halkaisijaltaan on yli puoli metriä, jopa 60 senttiä! Eikä ollut minun kukkarolleni kallis. Vastaavanlaisia olen jo pitemmän aikaa ihastellut, mutta lähemmäksi sataa euroa en ole ollut valmis seinäkellosta maksamaan. Vaikka olisikin puinen. Tämä kello oli iloinen löytö Halpa-Hallista. Kehykset ovat metallia. Mutta sillä ei ole mitään väliä, kunhan on kaunis. Ja sitä tämä kyllä on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti