torstai 30. huhtikuuta 2015

Vappua valmistellen

Niin ne vain valmistuivat munkit ja sima täksikin vapuksi vaikka kovin meinasi laiskuus voittaa ;) Mutta kyllähän ne niin lähtemättömästi kuuluvat vapunviettoon, ettei niitä voinut sitten kuitenkaan olla tekemättä. Kylläpä vain ne maistuivatkin taas pitkän tauon jälkeen niin hyviltä!! Lapset halusivat tehdä osan munkeista donitseiksi, joten kuorrutettiin ne vaaleanpunaisella kuorrutteella ja ripoteltiin päälle nonparelleja, Arnold's Donutsin tapaan. Melkeinhän ne maistuivatkin samalle kuin Arnold'sin munkit :)

Meillä ei ole mitään suurempia suunnitelmia vapuksi tiedossa. Vesi-/räntäsadettahan tuota näyttäisi olevan huomiseksi luvassa, joten sisätiloissa taidetaan vappua juhlistaa. Tänään paistaa ihanasti aurinko. Jospa ne sadepilvet kiertäisivät meidän pitäjän kaukaa, niin että huomiseksikin riittäisi tuota ihanaa valoa. Nähtäväksi jää miten käy. Taidankin lähteä tästä nyt haravointihommiin, on niin kaunista nyt :)

Iloista vappua kaikille blogini lukijoille <3

-Kaaru-

12 kommenttia:

 1. Nam näyttää ihan tosi hyviltä ja niitähän ne varmasti onkin. Mukavaa vappua :)

  VastaaPoista
 2. Nam :) Herkuilta näyttää tarjoilut :) Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 3. mukavaa vappua myös sinne! Ja jos tykkäät tehdä haasteita niin yksi löytyy sinulle blogistani.

  VastaaPoista
 4. Herkulliselta näyttää! Mukavaa vappuillan jatkoa :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköisiä munkkeja! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Herkullisen näköisiä kyllä nuo munkit! Meillä jäi sitten kokonaan tekemättä. Mietin ääneen ettei huvittais tehä kun ei ite pysty syömään (en kestä vehnää) niin mies meinas että häntä ällöttää koko ajatus munkeista (kun ei oo mikään herkkujen syöjä) Hoksattiin sitten että mikä pakko niitä on tehä jos ei edes syödä, vaikka kuinka olis vappu :D

  VastaaPoista