tiistai 28. huhtikuuta 2015

Taimitarha


Laitettiinpa mekin viimein muutamia siemeniä itämään viime viikon loppupuolella. Ja nyt niistä osa jo on itänyt ja ruvennut kasvattamaan pientä tainta, kasvun ihmettä. Ihmeellisen nopeasti! Taisipa olla tällä kertaa kaikki kasvun kannalta tärkeät seikat kohdallaan, kun noin äkkiä puskevat mullasta esiin, hennot taimet. Päällystin muutamia säilyketölkkejä liitutaulutarralla, jotta niihin on sitten helppo kirjoittaa mitä kasvin siementä kukin purnukka hautoo mullassaan. Askartelin myöskin samaisesta liitutaulutarrasta sekä cocktail-tikuista pieniä kylttejä noihin sinkkiruukkuihin. Nyt vain odotellaan, että niissäkin alkavat siemenet itää. Täytyy vain toivoa, että tänä vuonna saan krassit kasvamaan. Viime vuonna niille vähäisillekin, jotka itivät, kävi köpelösti. Toiseen parvekelaatikkoon istutetut krassit saivat ilmalennon meidän juuri kaksi vuotta täyttäneen neitokaisen toimesta ja toisen laatikon krassit kokivat niin pahan kirvojen hyökkäyksen etteivät jaksaneet juuri kukkanuppujaan aukaista. Parempi onni tällä kertaa? Niin olisi toive :)

Mukavaa viikkoa jokaiselle ja lämpimästi tervetuloa kaikki uudet lukijat <3

-Kaaru-

8 kommenttia:

 1. Hauska idea tuo liitutaulutarra ja nuo purkit! Mullakin on pienen pullon verran sekä liitutaulu- että magneettimaalia. Hmm, täytyykin miettiä ;)

  VastaaPoista
 2. Vitsi miten kiva idea ja kivan näköistä. Toivottavasti kukkii ihanasti <3

  VastaaPoista
 3. Kauniit kuvat. Kivaa näpertelyä :).

  VastaaPoista
 4. Tuo on niin kivaa puuhaa, tekisin myös, jos aina ei olis niin kiirus....
  onnea kasvatuspuuhiin!

  VastaaPoista
 5. Ompa kauniita kuvia! :) Pitäisi itelläkin laittaa jotain kasvamaan vaan en ole vieläkään saanut aikaiseksi. Toivotaan, että krassit kasvavat sieltä ♥

  VastaaPoista
 6. Ihana seurata, kun sieltä jotakin alkaa kasvaa. Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 7. Täällä on myös taimipurkkeja vähän joka ikkunalla ja minäkin tein niinhin kyltit liitutaulutarra, listan pätkien ja vanerinpalasten avulla. :D Toivotaan että meidän molempien taimet pysyvät hengissä! :)

  VastaaPoista