sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kevään versoja
Lämpimät kiitokset kaikille viime postaukseen kommentoineille ja surussamme myötäeläneille. Ihan jokainen ihana kommentti, jokainen kaunis kukkakimppu, kortti ja kynttilä ovat piristäneet meidän mieltämme ja osoittanut meille sen, että te kaikki ystävät ja tuttavat lähellä ja kaukana haluatte osaltanne olla kantamassa meitä kohti helpompaa huomista ja tulevaisuutta. Elämä kulkee eteenpäin pienin askelin. Näin on hyvä.

Aurinko on näyttäytynyt täällä meilläpäin lähes jokaisena päivänä hetkisen. Lumikinoksetkin ovat humpsahtaneet ihan silmissä mitättömiksi ja osa pihasta jopa jo paljastunutkin vapaaksi lumesta. Kyllä sitä kevättä saakin täällä kaukana pohjolassa odottaa!! Mutta sieltä se tulee, vaikkakin hitaanlaisesti. Lapsuudenkotoa toin mukanani kirsikka- ja omenapuunoksia. Laitoinkin niitä nipun lasipurkkiin ja eipä aikaakaan kun ne alkoivat versoa uutta kasvua, lehtiä ja kukkanuppuja! Saapa nähdä jaksavatko aukaista nuppunsa vielä täyteen kukkaan. Minä niin haluaisin meillekin omenapuita, puhumattakaan kirsikkapuista. Harmi vain etteivät ne täällä pohjoisessa Suomessa oikein satoa tuota ja kituisesti kasvavat muutenkin. Yksi koristeomenapuu pihaltamme löytyy, aika näyttää miten sille käy. Vajaa kaksimetrinen se vasta on. Vaikuttaahan siihen toki sekin, että meidän pihamaa on erittäin ravintoköyhää entistä kangasmaastoa. Nurmikkokaan ei tahdo oikein jaksaa kasvaa. Enemmän olisi pitänyt olla hiekkamaan päälle multaa ja saveakin. Olisi kosteus säilynyt vähän paremmin. No, onneksi sentään perunat kasvavat ja muutamat muut hyötykasvit kasvimaalla ihan hyvin :) Se riittää toistaiseksi.

-Kaaru-

20 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita oksia! Ihanan näköistä :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis asetelma!! Herkkä ja keväinen!!
  Voimia teille! Elämä jatkuu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia! Elämä jatkuu, näin on. Huominen on aina edellistä päivää helpompi.

   Poista
 3. Kaunista :). Pitäisi varmaan itselläkin muutama oksa käydä hakemassa maljakkoon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Käyhän hakemassa oksia, yllättävän äkkiä aukeavat maljakossa kyllä :)

   Poista
 4. Niin kauniita, enpä ole keksinyt sisustuselementiksi laittaa, kiitos vinkistä sillä nuohan on ihanat <3

  VastaaPoista
 5. Uusi lukijasi ilmoittautuu kauniiseen ja puhuttelevaan blogiisi. Pohjoisen tyttöjä olen minäkin. Tervetuloa vastavierailulle Villa Kardemummaan. Täällä touhuaa lisäkseni mies, kaksi teinitytärtä , 10v poka ja corgineiti Rasavili. Sisustelemme, hoidamme puutarhaa, kokkaamme ja reissaamme. Sitä se arki on: Elämää isolla E:llä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lämpimästi tervetuloa lukijaksi! Täytyypä tulla vastavierailulle kunhan ehdin :)

   Poista
 6. Ihania kuvia! Tulee niin keväinen (kesäinen) olo kun silmut aukeaa puissa, vaikkakin sitten maljakossa :) Täällä myös useammassa törpössä oksia, ja lasten kans odotellaan millon lehdet aukeaa :) Nyt jo vähän vihertää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos T! Noi oksat tuovat kyllä tupaan tuulahduksen ihanaa kesää <3 Äkkiä ne silmut aukeaa!

   Poista
 7. Ihania oksia :) Itse en uskalla tuoda oksia sisälle kaiken varalta, koska kärsin siitepölyallergiasta. Mutta kauniita ovat :)

  VastaaPoista