keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Tuvan uusi matto

 


 
Eilinen oli niin kiireinen päivä, etten kaikista lupauksistani huolimatta ehtinytkään koneen äärelle laittelemaan kuvia uudesta matosta. Tai vanha mattohan se on, mutta uusi meille :) Matto löytyi lomareissulta palattuamme ihan tuosta paikallisesta osto ja myynti- liikkeestä 10 euron hintaan! Hintaa matolla oli alkujaan 20 euroa, mutta tingin hinnasta 10 euroa pois matossa olleiden muutamien tummempien tahrojen takia. En tavallisesti ole mikään kova hinnasta tinkijä. En vain yksinkertaisesti osaa useinkaan tinkiä. Tälläkin kertaa olisin ihan mielihyvin maksanut matosta sen 20 euroakin, jos se olisi ollut täysin puhdas. Mutta siis, kannatti tinkiä :) Matto on kooltaan 160x250cm, mielestäni ihan riittävän iso tuohon keskilattialle. Kudottu vuoroin harmaalla, vuoroin valkoisella matonkuteella, joten oikein sopiva kirjavuudeltaan lapsiperheen matoksi. Ja mikä parasta, matto on napakka vanha kunnon räsymatto :)

Sitten. Kannoin nyt tuon kuvissa näkyvän vanhan pöydän saunakamarista sisälle, kokeiltavaksi tuohon puusohvan eteen. Siihen kun olen haikaillut sohvapöytää jo pitemmän aikaa. Mutta, kuten arvelinkin, liian korkea se on. Aivan liian korkea. Enkä taida raaskia ruveta jalkoja lyhentämään. Pöydälle voi nimittäin yllättäen löytyäkin jokin toinen käyttötarkoitus ja sitten harmittaa kun jalat tuli lyhennettyä. Ja onhan pöytä  tosi vanhakin, joten senkään vuoksi en ihan kevyin perustein halua muutta sen muotoa. Joten sohvapöydän etsinnät jatkuvat vielä. Nytpähän tiedän millaista siihen etsiä. Tuon pöydän mallinen sopii nimittäin tuohon aivan kertakaikkisen hyvin!

Mutta hei, nyt paistaa aurinko! Taidankin lähteä samantien ulos nauttimaan tuosta ihanasta valosta. Onkin ollut niin masentavan harmaata taas pitemmän aikaa. Toivottavasti aurinko paistaa teillekin :)

-Kaaru-

19 kommenttia:

 1. Kaunis matto ja ihanaa aprillipäivää sinne! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin tosiaan, aprillipäivä :) Enhän minä sellaista edes muistanut! Mukavaa huhtikuun ensimmäistä päivää sinullekin <3

   Poista
 2. Upea matto , sopii todella hyvin teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Matto sopii minunkin mielestä kivasti tupaan. :)

   Poista
 3. Hei! Vastavierailulla täällä! Onpa kauniita kuvia ja tunnelmallinen koti. Sitäpaitsi edellisen postauksen rahkapullia alkoi heti tehdä mieli, pääsiäisen leipomukset siis tiedossa :) Selvästikin pidät myös vanhasta ja sellaiset sopivatkin upeasti kotiinne. Mattoja en olekaan itse muuten ostanut käytettynä, mutta aloin miettiä miksi en. Hyvät matot kestävät aikaa ja kulutusta. Täytyy siis pitää silmät jatkossa auki tämän asian suhteen! Kiitos siis vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Vanhat matot todella kestävät aikaa ja kulutusta. Sen verran jämäkkärakenteisia ovat ja tiiviisti kudottuja :)

   Poista
 4. Upea matto, joka sopii teille kuin nenä päähän! Kyllä oli hyvä ostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Edullinen ja hyvä ostos se todella oli :)

   Poista
 5. Kaunis matto!
  Ja tuvassanne on kodikas ja lämpöinen tunnelma<3
  Ihana tuo pöytä, sopisi hyvin muuten keittiöön saarekkeeksikin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pöytä on kyllä kaunis ja sopisi kyllä aivan ihanasti maalaiskeittiön saarekkeeksi. Harmi, että meillä on niin pieni keittiö ettei se mahdu sinne :( mutta kyllä minä sille paikan vielä löydän :)

   Poista
 6. Kiva matto ja teillä on kyllä niin viihtyisän näköistä! :)

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Pöytä on kyllä kaunis. Tykkään itsekin siitä ihan hirmuisesti :) Miten ne ovat ennen osanneetkin tehdä niin kauniita huonekaluja?!

   Poista
 8. Teillä on kyllä niin kaunis koti! Ihana tuo keinutuoli ja "sohvapöytä". Ja nuo pariovet! Olen päättänyt, että joskus kun (toivottavasti) olen onnellinen asunnon/talon omistaja, niin myös meidän kodista löytyy pariovet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Vanhat puiset pariovet ovat kyllä idyllisiä. Jotenkin ne vaan kruunaa koko tuvan meilläkin ja monessa muussa vanhassa talossa :)

   Poista
 9. Niin kauniilta näyttää ja harmoniselta, sielu oikein lepää <3

  VastaaPoista
 10. Upea koti/blogi se täältäkin löytyi! Wau mikä tupa teillä ♥♥♥ Nuo pariovet on niiiiin ihanat!!! Lukijaksesi jään :).

  VastaaPoista