keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kangasmuffinseja

Täällä on parina päivänä "leivottu" kangasmuffinseja. Pakkasherra saapui vieraaksi, joten ulos ei ole kauheasti tehnyt mieli mennä. Leutoa säätä oli niin pitkään, ettei tähän kylmyyteen meinaa nyt millään tottua. Ei edes siihen päälle -10 asteen pakkaseen, joka muutamana päivänä oli, kunnes mittari laski aina -25 asteen tienoille. Nyt on sitten tosi kylmä. Mutta onneksi täällä sisällä on lämmin. Uunia on lämmitetty niin alakerrassa kuin yläkerrassakin, ettei tarvitsisi pattereita edelleenkään laittaa kunnolla päälle. Ja mikäs sen somempaa kuin istua illat takkatulen ääressä hörppien kuumaa kaakaota tai teetä :)

Näitä kangasmuffinseja tein yhteensä kymmenen kappaletta, jotta osa niistä voidaan kesän koittaessa viedä leikkimökkileikkeihin. Suurin osa muffinseista löysi tiensä lasten leikkeihin heti valmistuttuaan. Neljä viimeisimmäksi valmistunutta kokosin kuvausta varten tuohon pikkuruiselle tarjoiluvadille. Kylläpä vain niistä tuli herkullisen näköisiä! Melkeinpä tekisi mieli ruveta leipomaan ihan oikeitakin muffinseja! Kaava, jolla muffinsit tein, löytyy Tildan talossa- kirjasta.

2 kommenttia:

  1. Nää on upeita! Vähän eri luokkaa ku ne mitä väsäsin kankaasta leikkaamalla ja liimamalla ja kieputtamalla. :D t. Matta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne sun tekemäthän on hienoja, todellakin! Ja olleet kovassa käytössä meidän neitokaisten leikeissä :) Suurenmoiset kiitokset niistä!

      Poista