maanantai 16. helmikuuta 2015

Tyttöjen huoneessaMummolalomalta palattu arkisen aherruksen pariin. 400 kilometrin matka kotiseudulleni on joka kerran 100 kilometriä liian pitkä lapsille. Siinä vaiheessa se viimeistään aina alkaa, se hermoja raastava kitinä ja kätinä, joka loppuu usein vasta mummolan pihassa. Silti sinne on aina päästävä, kotiseudulle. Ja kyllähän se oleminen siellä on kuitenkin aina yhtä mukavaa! Kodin tuoksuja ammensin taas sieluni joka sopukan täyteen. Eiköhän sitä kesään saakka sen voimin selviä. Jos ei nyt sitten ennen kesää siellä käydä. Saapa nähdä. 

Kotiseutulomaan kuuluvat aika olennaisesti kirpparikierrokset, rentoutuminen, ylensyönti, mukava yhdessä oleminen ja kiireettömyys. Joitakin kivoja kirpparilöytöjä tein, vaikka aika hiljaista oli kirppareilla sielläkin, näköjään. Se on tämä alkuvuosi usein sellaista.

Tyttöjen huoneeseen ostin H&M Home:sta söpöt pupuaiheiset tyynyliinat sekä vaaleanpunaisen pilkullisen lelujen säilytyskorin. Nyt on paikka lattialla lojuville pehmoeläimille ja muille sekalaisille leluille. Vielä pitäisi ostaa tai nikkaroida itse seinille hyllyjä. Sittenpä olisi kahden koululaistyttäremme huone sisustettu. Heidän huoneensa siirtyi meidän entiseen makkariin samassa yhteydessä, kun me muutimme alakerran kammariin. Hiljaa hyvä tulee, niinhän se menee. Tapetitkin tekisi mieli vaihtaa, mutta ei me sitä jakseta nyt tehdä. Ehkä joskus tulevaisuudessa sitten :)

-Kaaru-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti