lauantai 28. helmikuuta 2015

Pehmoiset laudeliinat


Viimeinkin meillä on uudenuutukaiset ja vieläpä kivannäköiset laudeliinat! Pitkäänpä sainkin uusia laudeliinoja metsästää. Mistään kun ei tuntunut kohtuuhintaisia löytyvän ja entiset pellavaiset alkoivat olla jo aikansa eläneet. Hyvinhän ne palvelivatkin, liki yhdeksän vuotta! Jospa nämäkin olisivat yhtä pitkäikäiset. Kiitos vain Vihreän talon Annikalle tästä kivasta vinkistä laudeliinojen suhteen :)

Oikeastihan nämä ovat Itä-saksalaisten sotilaiden ylijäämäpyyhkeitä, joita myydään armeijakaupassa täällä. Pyyhkeillä on hintaa huimat 1,99 euroa kappale. Ovat kooltaan 45x100, joten soveltuvat myöskin vaikkapa pienten lasten pyyhkeiksi tai käsipyyhkeiksi, ihan missä käyttötarkoituksessa kukanenkin haluaa niitä käyttää. Värimaailmaltaan sopivat niin hyvin meille! Eihän näistä voi olla kuin tyytyväinen :) Tosin aika tunkkainen varaston haju näissä oli, mutta se lähti onneksi pois kun pesin 60 asteessa ja laitoin ulos kuivumaan. Nyt tuoksuvat raikkaille ja puhtaille :) Taidan ommella noihin vielä ripustuslenkit, joista ne voi ripustaa kuivumaan käytön jälkeen.

Ja nyt on sitten se joulukuusikin kannettu saunakammarista pihalle ja tilalle laitettu keväisempää asetelmaa kera tulppaanien :) Tuo soma kanaverkkokori löytyi kirpparilta ja ajattelin sen ostettuani kokeilla miltä tulppaanit näyttäisivät siinä. Mukavastihan ne tuohon sopivat :) Nyt on saunakammarissakin tuulahdus kevättä!

-Kaaru-

4 kommenttia:

 1. Onpa kivoja laudeliinoja ja kiinostava hankintapaikka:) Muutenkin vanhoja taloja remontoivat blogistien jutut kiinnostavat, joten liityn lukijaksesi ja lähden seikkailemaan vanhoihin postauksiisi.
  Mukavaa maaliskuuta<3 terkuin SisustEllen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit blogiini ja jäit lukijaksi😊 tervetuloa! Joo, aika yllättävää tosiaan, että tuolta armeijakaupasta löytyi noin kivoja laudeliinoiksi sopivia pyyhkeitä. Enpä olisi itse osannut sieltä niitä lähteä etsimäänkään :)

   Poista
 2. Ihastuttavia laudeliinoja ihailin jo aiemmin jossakin muuallakin. Kuvasi ovat kauniita! Aurinkoisin terveisin Tuija

  VastaaPoista