perjantai 6. helmikuuta 2015

RääppiäisetTänään paistoi ihanasti aurinko! Se on yksi selkeä kevään merkki. Lupaavalta ainakin vaikuttaa, huomiseksikin nimittäin luvattu yhtä kaunista :) Tänään pidettiin myös Runebergin päivän rääppiäiset, jotta saatiin syötyä viimeisetkin tortut. Eivätpähän ainakaan enää ilku jääkaapin hyllyllä joka kerran kun jääkaapin oven aukaisee ;) Ei, terveellisemmin täällä on yritetty elellä tätä vuotta nyt. Liika mikä liikaa, nimittäin määränsä silläkin makean syönnillä. Mukavampi järsiä vaikkapa porkkanaa sen sijaan, että aina söisi makeaa. Eikö niin? Helppoa kuin heinänteko! Ei ainakaan minulle, herkkusuulle. Opettelussa se vielä on. Mutta jospa se tästä, pikkuhiljaa. Ja kuten kuvastakin voi nähdä, en ole sitä haaveilemaani sohvapöytää edelleenkään tuohon puusohvan edustalle löytänyt. Pihasaunan pukuhuoneessa olisi tähän tarkoitukseen juuri sopiva, mutta jos minä sen tuon tänne sisälle, mikäs pöytä me sitten sinne laitetaan?! Aitasta voisi tietenkin kantaa sinne yhden kivan pöydän, mutta se pitäisi maalata ensin kun on kovin rähjäinen tällä hetkellä. Täytyypä taas vähän mietiskellä. Ehkäpä minä jonain päivänä sen pöydän vielä löydän :) Näissä mietteissä tänään.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

-Kaaru-

5 kommenttia:

 1. Kanna ihmeessä se saunan pöytä, niin minäkin oon tehnyt jo kahteen otteeseen :D Saunalla on tällähetkellä pöytänä valkoiseksi maalattu kaapelikela, niitä en viitti sisälle tuoda ;)
  Täällä samanlainen herkkusuu, yritän kovasti pysyä aisoissa mut tiukkaa se tekee :D
  Teillä on niin nättiä! Ja paljon tutun näköisiä tavaroita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taidan tehdä ;) Siitä pitää vaan lyhentää jalkoja, jos meinaa siitä sohvapöydän tehdä. Kaapelikela vois olla kyllä hauska pöytä myöskin, nimittäin juurikin sinne pihasaunalle. En minäkään niitä sisälle ehkä kuitenkaan halua :D Minäkin katsoin silloin blogissasi, että näyttäisi olevan paljon samantyyppisiä elementtejä teillä kuin meillä, hih!

   Poista
 2. Kaunis tupakaappi ja virkattu matto ensimmäisessä kuvassa! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katariina! Nuo virkatut matot on kyllä heikkouteni. Olen virkannut niitä itse ja ostanut uutenakin, jos sopivan hintainen on sattunut kohdalle. Kauniita ovat kyllä :) Mukavaa viikonloppua myös teille!

   Poista
 3. Hei Kaaru! Minä Annikki täällä. Se saunakamarin vanha pöytä mielestäni sopii parhaiten sellaisenaan, kokeile ainakin. Vanhat pikku pöydät ovat jo tavallista matalampia. Siinä voisi olla hyvä lukea esim sanomalehteä, ei tarvisisi kumarassa lukea.Voithan sitten myöhemminkin katkaista jalat, jos siltä tuntuu. Toisaalta, kun olen kulkenut kirppareilla, niin ihan harmittaa, kun vanhan tyylin pöydistä ovat jalat pätkästy tosi mataliksi. Olen kulkenut kirppareilla, mutta niin vanhaa pöytää kuin teillä siellä kuvien perusteella on, en ole nyt nähnyt kirppareilla. Vanhin mitä oli, on pieni 50-60 luvun pyöreäjalkainen matalahko pikku pöytä. Se ei ehkä ole sinun tyyliä. Siitä vaan uutta vanhaa tekemään!

  VastaaPoista