keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Auringonpaistetta ja kevätesikoitaSain kukan. Pienen ja sievän. Niin kauniin värinenkin! Appivanhempani kävivät kylässä ja toivat tuon herttaisen kevätesikon tullessaan. Siihen se oli aseteltu, pieneen sinkkikuppiin ja sopiikin siihen niin täydellisesti. KIITOS! Minä olen kulkenut aikamoiset laput silmillä kaupossa käydessäni, koskapa en ole tuollaisia sööttejä pikkukukkia huomannut. Täytyypä ostaa muutama lisää, ovat niin sieviä että!Tänä aamuna paistoi jälleen aurinko, ihana aurinko! Survoin tehosekoittimella muutaman mehukkaan appelsiinin mehuksi aamupalapöytään ja tein täytettyjä croissantteja kaveriksi. Herttainen lasinen maitopullo löytyi viimekertaiselta kirpparireissulta, samoin ylemmässä kuvassa näkyvä Riihimäen lasin jälkiruokakulho. Niitä löytyi yhteensä kolme kappaletta. Edullisiakin olivat ja niin viehättäviä, että mukaanhan ne lähtivät, vaikka eihän meillä astiapulasta kärsitä. Päinvastoin! Mutta enhän minä mitenkään pysty vastustamaan kivoja vanhoja astioita, jos sellaisia sattuu kohdalle. Täytyy ruveta avohyllyjä nikkaroimaan keittiön seinälle, jos eivät kaikki söpöt astiat mahdu enää kaappiin ;) 

Kevät näyttäisi tekevän kovasti tuloaan, räystäiltä on tippunut vesi jo monena päivänä. Eilisiltana humahtivat lumetkin katolta, joten kyllähän tämä ihan keväältä jo tuntuu! Nautin niin paljon lisääntyvästä valosta, linnunlaulusta ja lumen sulamisesta. Kaamoskin on väistynyt jo aikapäiviä sitten. Ihana vuodenaika!

-Kaaru-

2 kommenttia:

  1. No siis minulla on hirmunen nälkä ja nyt näin tuon croisantti mehu-yhdistelmän. Nam. Millään en saa itseäni koneelta ylös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa, sehän olisikin helppoa, jos voisi ruudulta napata välipalaa itselleen! Säästyisi tekemisen vaivalta :)

      Poista