keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kotona jälleen!
Reissusta palattu takaisin kotiin. Lomareissu onnistui kaikkinensa mukavasti. Niin mukava oli vain ajella kaikessa rauhassa pieniä teitä pitkin maalaiskylästä toiseen ja pysähtyä aina silloin kun mieli niin teki. Paljon kertyi kilometrejä auton mittariin, paljon nähtiin kauniita maisemia ja tutustuttiin uusiin paikkoihin ja mikä parhainta, tavattiin useita sukulaisia ja ystäviä. Vietettiin reilu viikko huoletonta karavaanarielämää. Minä niin tykkään olla reissussa asuntovaunun kanssa, mutta niin paljon kuin se antaakin, se myös ottaa. Aikansa sitä jaksaa ja sitten alkaa tehdä mieli takaisin kotiin. Väljemmille vesille, mukavuuksien äärelle ;) Kyllä se vain niin on, että koti on se kaikkein paras paikka maailmassa. 
Kotiin tullessa postilaatikossa odotti lukijaansa uusin Unelmien talo ja koti- lehti :) Sillä aikaa kun reissupyykki pyöri koneessa, istahdin terassille lehteä lukemaan ja herkuttelemaan metsämansikkajäätelöllä ja tuoreilla mansikoilla. Saksalaisia taisivat mansikat olla tällä kertaa, mutta niin maukkaita, että makunsa puolesta olisivat menneet ihan kotimaisista. Taitaa mennä tänä kesänä pitkälle heinäkuuta ennen kuin mansikan pääsato kypsyy, sen verran on kylmä ollut. Mutta en sure sitä, kypsyvät kunhan kypsyvät. Metsämarjasadosta on luvassa runsas. Kuulema täällä pohjoisessa on lakkojen kukinta ja pölytys onnistunut hyvin, joten luvassa ehkä siis hyvä lakkavuosi :) Marjasadon kypsymistä siis odotellessa.

Nautitaan heinäkuusta, sen tuomasta lämmöstä ja kesän kauneudesta!

Ihanaa viikkoa kaikille!

-Kaaru-

14 kommenttia:

 1. Niin mukavaa kuin reissaaminen onkin, jossakin kohtaa alkaa vaunun vähäiset neliöt melkeinpä ahdistamaan ja elämää helpottavia tekijöitä tulee ikävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on :) Koti on koti, ei siitä mihinkään pääse.

   Poista
 2. Mukavan kuuloinen reissu. Kiva olisi joskus lähteä asuntovaunuilemaan. Kauniit on kuvat ja kesä ja, jäätelö ja mansikat ehdoton yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia! Asuntovaunun kanssa reissaaminen on kyllä mukavaa, kämppä kulkee perässä. Siksi kai se niin ihanaa ja helppoa onkin :)

   Poista
 3. Meilläkin on neljän päivän reissu edessä huomenna ja vaikka varmasti on kivaa, niin aina on kyllä mukavaa tulla takaisin kotiin, varsinkin, jos on ollut monta päivää pois niin osaa arvostaa omaa kotia taas aivan toisella tavalla. :) Oi nami, mansikoita, täälläkin odotellaan omia mansikoita edelleen kypsyviksi ja mustikkametsälle täytyy varmaan myös suunnata sitten, kun on sen aika. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Kotia ja elämää siellä arvostaa taas ihan eri tavalla kun on ollut kauan poissa sieltä. Oi, teillä on oma mansikkamaa <3 Siitä minäkin haaveilen. Ehkä joskus sen vielä toteutamme :) Mustikoita onkin tulossa ihan mukavasti - sadon kypsymistä odotellessa.

   Poista
 4. ❤️ Lämpimiä päiviä sinne! Ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat kesäkuvat ja kiitos muuten lehtivinkistä! Tänään voisi nauttia kupposen kahvia kasvarissa ja lueskella ko. lehden. Ne on niitä elämän pieniä arkiluksuksia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lehti oli kyllä lukemisen arvoinen, kannattaa siis ehdottomasti ostaa se :) Yksi lemppari lehdistäni <3 Arjen luksusta todentotta!

   Poista
 6. karavaanarin elämä on ihanaa,tykkään kans :) huoletonta ja mukavan tunnelman kera...

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi sinulla- vasta nyt huomasin tulla tänne kurkkaamaan ja jäinkin heti seurailemaan lukijana! Suloisia kesäpäiviä teille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos P ja lämpimästi tervetuloa seurailemaan eloamme pienessä lintukodossa :) Ihanaa kesää myös teille!

   Poista