torstai 5. maaliskuuta 2015

Uudet aterimet

Helmikuu oli kirppislöytöjen kulta-aikaa vaikka jossain vaiheessa tuntui, että intoa puhkuen aloitettu kirpparikierros päättyi kerta toisensa jälkeen tyhjin käsin. Totta puhuen yhdenkään kerran ne eivät aivan tyhjin käsin päättyneetkään. Ehkä se vain tuntui siltä, sillä yhdelläkään kerralla kassi ei ollut aikeissa ratketa liitoksistaan kuten usein on meinannut käydä. Jokaiselta kirpparireissulta mukaani tarttui vain jotain pientä ja edullista eikä niitä tarvinnut sulloa kassi-parkoihin lainkaan. Nätisti kulkivat ihan vaikkapa taskussa kotiin asti :) 

Paljon löytyi kivoja kodin käyttöesineitä, sellaisia jotka ovat käytössä lähes päivittäin. Kylläpä niistä tulikin hyvä mieli! Aivan erityisen onnellinen olen noista lasten eläinkuvioisista aterimista sekä Sorsakosken suurista lusikoista. Tuollaiset lasten aterimet minulla oli lapsuudessakin. Niin sympaattiset! Kotiseutuni SPR:n kontista löytyivät myöskin nuo lasipurkit, joita meiltä löytyy vähän joka koossa. Niissä olen tykännyt säilyttää kaikenlaista pientä syötävää. Onpa moni niistä toimittanut kynttiläkipon virkaakin. Nyt niitä on sen verran monta, että taidankin ruveta suunnittelemaan niille jonkinlaista hyllykköä keittiön tason päälle, jotta saan ne pienempään tilaan mahtumaan. 

Aurinkoista loppuviikkoa kaikille! Vaikka eihän tuo aurinko ainakaan täällä ole näyttäytynyt koko viikolla. Jospa kuitenkin vielä loppuviikosta saataisiin siitäkin ihanasta auringonvalosta nauttia. Toivotaan niin :)

-Kaaru-

2 kommenttia:

 1. Vanhat aterimet on kauniita! Itsekin olen joitakin hankkinut ;)
  Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne on :) niissä on tunnelmaa, kuten vanhoissa esineissä yleensä. Tervetuloa lukijaksi! Täytyypä piipahtaa vastavierailulla blogissasi tässä jonain päivänä :)

   Poista