perjantai 27. maaliskuuta 2015

Pinnatuoli
Reissusta palattu kotiin rähjäisenä ja väsyneenä mutta kuitenkin virkistyneenä :) Meillä oli kaikin puolin onnistunut kylpylälomareissu. Tosiasia on kuitenkin se, ettei reissuväsymykseltä voi välttyä. Nyt on mukavat muistot taskussa ja tavallinen arki tuntuu taas pienen tuulahduksen jälkeen ihan parhaalta vaihtoehdolta :) Nyt sitten odottelemme sunnuntaita, jotta lapset pääsevät virpomaan kylän mummoja ja vaareja. Sehän se lienee monessa lapsiperheessä tuon palmusunnuntain kohokohta. Tänään täytyykin koristella virpomavitsat valmiiksi sunnuntaita varten. 

Lomareissulta tarttui mukaan muutamia kivoja tavaroita niin Ikeasta kuin kirppareiltakin. Kuvassa näkyvän herttaisen vanhan pinnatuolin löysin kirpparilta viiden euron hintaan. Piti kyllä useamman kerran hieraista silmiä, jotta uskoin todella sen lähtevän niin edullisesti. Harmi vain että tuoleja oli vain tämä yksi ainoa kappale. Tuohon hintaan olisin voinut ostaa useamman ihan mielihyvin ;) Tämä söötti tuoli saakin kunnian palvella tietokonepöydän tuolina meidän kamarissa. 

Ja löytyihän se kauan etsitty mattokin meidän tupaan. Ei suinkaan Ikeasta, kuten alunperin olin ajatellut, vaan kirpputorilta sekin! Siitäpä tuota tuonnempana enemmän juttua kera kuvien :)

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille kera suklaisten pääsiäisherkkujen!

-Kaaru-

15 kommenttia:

 1. Aivan ihana löytö ja huikeen edullinen hinta kerrankin!. On kyllä niin söötti yksilö että mielellään meillekkin tuollaisen ottaisin ;) <3

  VastaaPoista
 2. Olipas edullinen tuoli...ja kauniskin on..:)

  VastaaPoista
 3. Hyvän ja halvan tuolin löysit ja kaikenlisäksi tosi kauniin !

  VastaaPoista
 4. Huippu hyvä löytö! Pinnatuolit on ihania ♥

  VastaaPoista
 5. Mahtava löytö, kävis mullekin! :) Olen just kirppareilta yrittänyt etsiä jotain kivaa tuoli suht edulliseen hintaan vaan ei ole vielä tullut vastaan..

  VastaaPoista
 6. Tervehdys, täällä kurkkimassa. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 7. Tulin vastavierailulle, täytyy lukea juttuja läpi myöhemmin, nyt ei ehdi. : ) Ihana löytö tuo tuoli, minä käyn myös kirppareilla harvase päivä. Harvoin ihan tyhjin käsin sieltä lähden. : ) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Oi olipa kiva löytö. Ekkua kertaa kurkkimassa joten käynpäs katteleen myös muita postauksia :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille ihanista kommenteista <3

  VastaaPoista
 10. Olet löytänyt upean tuolin ja vielä halvalla. :) Ihanaa viikkoa. :)

  VastaaPoista