sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

PalmusunnuntaiPienen lintukodon väki heräsi tänään varhain. Lapset eivät malttaneet nukkua kovin pitkään, sillä onhan tätä päivää odotettu jo kauan. Virpomaan! Päivä valkeni täällä pohjoisessa aika harmaana, mutta poutaisena. Harmaa säähän ei kuitenkaan lasten riemua vähennä yhtään. Sinne ne lähtivät, ilahduttamaan tämän kylän asukkaita iloisen värisine virpomavitsoineen, jotka askarreltiin torstaina ja perjaintaina valmiiksi :) Ihan itseäkin jännittää kuulla, miten heillä on virpomakeikka mennyt, kunhan kotiutuvat.

"Virvon, varvon vitsasella, koetan kevätpajusella. Onnea oksalla tällä, siunausta siivittelen, terveyttä toivottelen"

Iloista palmusunnuntaita kaikille ihanille lukijoille! Nautiskellaan suklaasta, ollaan vain ja rentoudutaan tänä päivänä. Jätetään huomisen huolet tuota tuonnemmaksi :)

-Kaaru- 

p.s lämpimästi tervetuloa uudet lukijat!

21 kommenttia:

 1. Meillä lapset eivät uskaltaneet virpoa kuin meille vanhemmille ;) Mutta kovasti olivat kuitenkin jännityksissä, niin hauskoja ja samalla huvittavia pikkusia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu, että meidän lapsia puolestaan jännitti eniten se meille virpominen ;)

   Poista
 2. Kaunista pääsiäistä sinulla täällä blogissa. Meillä virvotaan vasta mummulareissulla viikon kuluttua, niin kuin Pohjanmaalla on tapana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aivan, ilmankos olenkin ollut vähän ihmeissäni miten vähän lapset täällä meilläpäin virpovat palmusunnuntaina. Taitaakin olla, että täälläkin on tuota käytäntöä että vasta pääsiäislauantaina virvotaan :) Itse olen itäsuomalainen sukujuuriltani, joten perinteet tulevat sieltä. :)

   Poista
 3. Onpas kauniit oksat,kelpaa noilla virpoa! Meilläpäin virvotaan vasta lankalauantaina..Ja poltetaan kokkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Joo, mulle olikin ihan uus juttu, et Pohjanmaalla virvotaan vasta lankalauantaina. Oppia ikä kaikki :)

   Poista
 4. Täällä ollaan vastavierailulla! Kiva kun kävit, jotta minäkin tänne löysin tieni. Klikkasin itseni myös lukijaksi. Virpominen oli meilläkin tosi iso juttu tytöille, mutta nyt ovat ajat kuluneet ja muuta niillä on mielessä. Toki suklaamunat kyllä kelpaa:)
  Ihana tuo maitotonkka yhdessä postauksessasi, tuli siitä lapsuusaika mieleen. Ihan pikkutyttönä asuimme maalla ja maidon haimme serkuilta maitotonkalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi ja mukava että tulit kurkistamaan myös minunkin blogia :) tervetuloa lukijaksi! Lapsuutesi muistot maalta kuulostavat aivan ainutkertaisen ihanilta!

   Poista
 5. Kauniita oksia on. Ihanaa alkavaa viikkoa sinne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda! Lapset askartelivat ne pääosin itse. Minä toimin apulaisena ja leikkelin lehtiä valmiiksi :) mukavaa uutta viikkoa sinullekin!

   Poista
 6. Oi että nuo näyttää ihanalta kaiken raikkaan valkean keskellä. <3 Todella kauniisti tehty, kuin pieniä kukkaisia. <3

  Kivaa alkanutta viikkoa Kaaru <3

  VastaaPoista
 7. Heiiiiii :) Tulin vastavierailulle ja tännehän oli ihan pakko jäädä lukijaksi ♥

  Aurinkoa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukava että tulit ja jäit lukijaksi :) Tervetuloa!

   Poista