maanantai 1. joulukuuta 2014

1.joulukuuta

Myöhässä, auttamattomasti. Johan noiden ensimmäisten adventtikynttiläkuvien olisi pitänyt olla postattuna täällä jo eilen. Kiireisen sunnuntaipäivän takia en vain ehtinyt eilen koneella istumaan edes sen vertaa että olisin kuvan kynttilöistä ladannut ja toivotellut mukavaa alkanutta Joulun odotusta. Siksi tämä tulee nyt vähän paljonkin jälkikäteen. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)

Tänä vuonna meillä onkin nyt sitten kaksi adventtikynttiläasetelmaa. Pitihän se oma kynttiläasetelma viedä pihasaunallekin, jotta sinnekin saadaan pikkuisen jouluista tunnelmaa. Adventista se siis alkoi, Joulun odotus. Ja tänään saatiin aukaista ensimmäinen luukku joulukalenterista. Jostain löytyi tänä vuonna niin paljon ylimääräistä energiaa, että päätin tehdä lapsille yhteisen joulukalenterin, josta voivat vuoropäivin avata oman luukkunsa. Ja kyllähän siitä riemua riitti jo tänä aamuna. Kaikki jännittivät yhdessä mitä pussukasta paljastuu.

Mukavaa alkanutta joulukuuta ja Joulun odotusta kaikille!
-Kaaru-

ps. yritän blogijoulukalenterin tapaan postailla joka päivä jonkin mukavan idean lukijoiden ratoksi jos suinkin vain ehdin. Mitään sen kummempia paineita en siitä kuitenkaan ota. Jos jonain päivänä en ehdi ideoitani täällä jakaa, se päivä jääköön sitten välistä. Joten olkaapa kuulolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti