keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Valaisin mietintöjäOlen jo pidemmän aikaa etsistellyt makuuhuoneemme yöpöydille pöytävalaisimia. Muutamia kivoja vaihtoehtoja on tässä syksyn aikana kohdalle osunutkin, mutta ihan eivät ole olleet kuitenkaan sellaisia, jotka olisin halunnut ihan välttämättä hankkia juuri meille. Ehkä tässä mietinnässä hankalinta on ollutkin se, etten oikein tiedä minkä tyylisiä valaisimia noille pöydille etsisin. On niin monentyylisiä kivoja valaisimia maailma täynnä! Yhtenä kriteerinä on kuitenkin se, että niiden olisi hyvä olla tummat, sillä kaipaan vaaleaan huoneeseen hieman särmää. Olen viimeaikoina viehättynyt entistä enemmän tehdastyylistä, mutta ovatko ne sitten kuitenkin liian rouheita meille, en tiedä. Joka tapauksessa päätin prosessia hieman pitkittää ja asettelin mustat ulkonakin kynttilälyhtyinä palvelleet lyhdyt yöpöydille, joiden sisälle laitoin viime joulun jälkeen alesta ostamani minivalosarjat. Sopivat oikein hyvin pöytävalaisimiksi tähän aikaan vuodesta. Luovat mukavasti jouluista tunnelmaakin. Sainpahan samalla vähän lisäaikaa omille valaisin pohdinnoilleni :)Makuuhuoneemme työskentelynurkkauksen seinälle on ollut suunnitelmissa taulukollaasi, johon taulutkin ovat olleet valmiiksi koottuina jo piiiitkän tovin. Taitaa olla kuitenkin niin, etten enää tuohon taulukollaasia kokoa, vaan teen sen sitten uudessa kodissa, uudella asuinpaikkakunnalla. Seinällä tällä hetkellä ainokaisena roikkuvan taulun voitin viime keväänä vai oliko se kuitenkin jo viime syksynä, Designed by // SM- blogin arvonnasta. Ajattelin, että esittelen sen sitten, kun saan taulukollaasin valmiiksi, mutta koska tuo projekti on näin pitkäksi jo venähtänyt, päätin tehdä sen nyt. Kiitos paljon tästä ihanasta taulusta, Sirpa! Täytyy sanoa, että sen myötä ihastuin ajatukseen: yksinkertainen on kaunista! Käykäähän tekin kurkkaamassa Sirpan inspiroiva blogi, täällä. Blogi on täynnä ihania DIY-juttuja ja kauniita, taidolla otettuja kuvia. Ilo silmälle! 

-Kaaru-

9 kommenttia:

 1. Nuo valosarjan täyttämät lyhdyt sopivat hyvin yöpöydille, etenkin näin joulun alla.

  VastaaPoista
 2. Oikeinkin hyvä valinta ja ratkaisu näin talven kynnyksellä ja joulun alla. Lyhdyt sopivat ihanasti tilaan ja tuovat sitä kaipaamaasi kontrastia. Hyvä idis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisu! Kontrastia tuovat kyllä, joten nyt on valintakin varmistunut siltä osin, että tummat valaisimet pöydille haluan :)

   Poista
 3. Heti tulee pikkusen kivaa joulun tunnelmaa, kun laittaa lyhdyn pöydälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan olekin jännä, miten ilme muuttuu heti jouluisemmaksi jo pelkästään valolyhdystä pöydällä?! Ihana, ihana joulu <3

   Poista
 4. Nuo lyhdyt käy hyvin tuonne yöpöydille! Nykyään on kyllä niin paljon valaisinvaihtoehtoja että ihan valinnan vaikeus tulee :)

  VastaaPoista