torstai 18. kesäkuuta 2015

Synttärihumua





Synttärihumussa on mennyt meillä tämä kesäkuu - kolmen vanhimman lapsen syntymäpäivät kun ovat kaikki osuneet kesäkuulle :D Ensimmäistä kesäkuun päivänsankaria juhlistettiin vajaa pari viikkoa sitten, mutta niistä kekkereistä en juuri kuvia ehtinyt räpsiä - oli meno ja meininki sen verran nopeatempoista ;) Kiitos kuuluu ystävälleni A:lle, joka taituroi niihin ensimmäisiin juhliin ihastuttavan aarrearkku-kakun, josta päivänsankari oli tosi onnellinen :) 

 Tällä kertaa laitoin juhlavieraat ulos trampalle hyppimään siksi ajaksi, että saan edes muutaman kuvan napattua ennen kuin pöytä on kolutun näköinen. Tämän neitokaisen juhlat menivät totuttuun tapaan vaaleanpunaisella ja pinkillä värimaailmalla. Vielä ei ole tuo väri alkanut kyllästyttää vaikka kouluikäinen hän jo onkin. Ja mikäs sen suloisempaa kuin vaaleanpunainen unelma :)
Itsetehtyinä tarjottavina oli täytekakun lisäksi suklaamuffinseja ja vaahtokarkki-mansikkavartaita, jotka olivatkin oikea hittituote! Kaikki hupenivat yksi toisensa perään parempiin suihin vaikka epäilinkin tuliko niitä tehtyä liian paljon :) Loput tarjottavat: karkit, keksit, sipsit ja limpparit löytyivät kaupan hyllyltä. 

Synttäreillä leikittiin yhdessä useita, jo perinteeksi muodostuneita leikkejä synttärivieraiden kanssa, syötiin mahat täyteen herkkuja ja taas leikittiin. Juhlat onnistuivat kaikin puolin mukavasti ja kaikki olivat tyytyväisiä. Sittenpä olisivat vuorossa seuraavaksi vielä sen kolmannenkin kesäkuun neitokaisen synttärit. Sovittiin kuitenkin, että järjestetään juhlat kavereille vasta heinäkuun puolella, niin ei mene ihan liukuhihnahommiksi nämä synttärijuhlien järjestämiset ;)
-Kaaru-

11 kommenttia:

  1. Ooo..mikä herkkupöytä!! Mukavaa juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkkuja oli kyllä vähän joka lähtöön, mutta syötyähän nuo tuli :) Ihanaa juhannusta sinullekin, Anne <3

      Poista
  2. Nam mitkä herkut!. Onnea sankarille, sekä ihanaa Juhannusta ♡

    VastaaPoista
  3. Nam mitä herkkuja ja karkkivartaat kiva idea. Ihanaa juhannusta!

    VastaaPoista
  4. Ihanan pinkit tarjottavat! Kaunis kokonaisuus herkkupöydässä :) Hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
  5. ihania herkkuja,hempeitä värejä,niin tyttömäisiä :D ja suloisia...monet synttärit peräkkäin on kuin liuku-hihnatyötä,onneksi on joustamisen mahollisuus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi! Onneksi on joustamisen mahdollisuus olemassa ;)

      Poista