lauantai 6. kesäkuuta 2015

Riippukeinussa
Ensimmäinen kesälomaviikko takana. Sateinen oli se viikko. Ihana, että nyt on ollut taas näitä kauniita, aurinkoisia päiviä. Vaikuttaa heti mielialaankin positiivisella tavalla :) Tänään on ollut ihan lämmintäkin, vaikkakin tuulista. Mutta kuivuipa vaan nopeasti pari koneellista lakanapyykkiä ulkona kesätuulessa :)

Aurinkoisen sään innoittamana ripustin uuden riippukeinun pihakoivujen väliin. Tuon ihanan kesäisen laiskanlinnan! Ostin sen viime syksynä Anttilan alennusmyynnistä. Eipä tainnut keinulle jäädä hintaa kuin viitisen euroa kaikkien alejen jälkeen. Syksyisin kannattaakin tonkia kaikki alelaarit seuraavaa kesää silmällä pitäen :) Aloitin myös lomalukemiseksi tuon ihanan Pieni talo preerialla- kirjasarjan. Olen lukenut sarjan läpi varmasti joka kesä, tainnut muodostua jo perinteeksi. Se vain on sellainen sarja, johon en kyllästy. Ja vaikka sitä tietääkin jo ennalta mitä missäkin kirjassa tulee tapahtumaan, se ei silti mitään haittaa. Ehkä se on se kirjoista välittyvä suloinen tunnelma, joka tuossa kirjasarjassa niin kiehtoo. Sain koko sarjan lahjaksi englanninkielisenä ollessani alakouluikäinen. Isäni toi niitä tuliaisiksi ja syntymäpäivälahjoiksi Amerikan-reissuiltaan. 

Kirjahyllyä järjestellessäni käteeni sattui myöskin jo useita vuosia vanha, mieheni ja minun ensimmäinen yhteinen vieraskirja opiskeluajoiltamme. Kylläpä olikin mukava lukea ystävien ja sukulaisten kirjoituksia sieltä ja elää niiden herättämissä nostalgisissa tunnelmissa hetkinen. Vieraskirjaa oli niin mukava lukea, että päätin, että otan tuon samaisen kirjan jälleen käyttöön. Siinä kun oli vielä reippaasti puolet sivuista vielä tyhjillään! Miten me ollaankaan unohdettu koko vieraskirjan olemassaolo?! Varmaan tää elämä on ollut niin hektistä näinä paljon puhuttuina ruuhkavuosina nyt, että jotkin asiat ovat vain jääneet unohduksiin ja tuntuneet tarpeettomilta. Täytyypä nyt kuitenkin ryhdistäytyä ja yrittää muistaa ojentaa kirja seuraaville kodissamme vieraileville :) Niin ihania muistoja niistä käyntikerroista jää!Huomenna vietämme vanhimman tyttäremme kaverisynttäreitä. Liuta ystäviä on kutsuttu ja kaikki laitettu valmiiksi. Jäämme siis odottelemaan huomista pieni jännityksen tuike vatsanpohjassa :)

Mukavia viikonlopun jatkoja kaikille!

-Kaaru-

17 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa siellä lomailut ja riippukeinu näyttää houkuttelevalta :) Ihan parasta kyllä on tuo muutos säässä.Täällä taitaa sataa tälläkin hetkellä.Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomailu on kyllä mukavaa, kotonakin. Mutta olishan se vielä monin verroin mukavampaa jos olis lämmin :) jospa sitten heinäkuussa viimeistään!

   Poista
 2. Ihana riippukeinu ja siinä on aivan paras pötkötellä ja antaa vaikka päiväunien tulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Riippukeinussa on kyllä rentouttavaa köllötellä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Riippukeinut ovat kyllä mukavia paikkoja löhöillä <3

   Poista
 4. Täälläkin ensimmäistä kesälomaviikkoa vietetty. Riippukeinussa loikoilu on kyllä ihanaa puuhaa, vaikka meidän keinu ei sitä oikeaa paikkaa oikein tunnu löytävän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on <3 yrittäkäähän löytää sopiva paikka riippikselle tekin :)

   Poista
 5. Tuulinen on eka lomaviikko ollut, kuten koko kevät. Nytkin tuulee. Alkaa jo tympiä koko tuuli! Ihana riippukeinu. Tuossa olisi kiva köllötellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu <3 siinä on kyllä niin mukava köllötellä, että! Tuuli on ollut kyllä aikamoinen ja niin kylmäkin välillä että ihan kevyttoppatakki on pitänyt vetää ylle ulkona ollessa. Toivotaan, että sää lämpenee pian!

   Poista
 6. Ihana löhöily paikka! Minä en ole saanut vielä riippukeinua ripustettua mihinkään.
  Hyvää alkavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Ripustahan sinäkin omasi johonkin, on ne vaan niin ihania rentoutumispaikkoja noi riippukeinut!

   Poista
 7. Ihana kesäpesä sinulla! Minäkin odottelen jo malttamattomasti sopivia säitä, että voisin löhötä terassin korituolikeinussa, mutta vähän on huonolta näyttänyt. Kovasti tulee ja sataakin melkein joka päivä, mutta toivotaan perempia säitä, eiköhän se kesä sieltä vielä tule. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Marianne! Jospa se kesän lämpö vielä tulisi. Johan nämä kylmät sadepäivät sais riittää!

  VastaaPoista
 9. Ihanan rennot kuvat! :) Kumpa vaan lämpenisi nuo kelit niin pääsis kuluttamaan riippukeinua!

  VastaaPoista