sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Kevättä makuuhuoneeseen




Koko alkuvuoden on ollut ajatuksissa ommella uudet pellavaiset tyynynpäälliset makuuhuoneemme sängyn päälle, mutta mistään en ole löytänyt etsimäni sävyistä pellavakangasta. 
Kun sitten näin facebookissa sattumalta Elloksen mainoksen roosanvärisistä pellavatyynynpäällisistä, ei tarvinnut kauan miettiä ostopäätöstä niiden osalta. 

Sävy on ihanan pastellinen, kuin kesäillan auringonlasku. 💜




Vanhan roosan sävyyn ihastuneena tein tyynynpäällisten lisäksi muutamia muitakin samansävyisiä hankintoja.




Kauppareissulla ihastuin Aarikan oksakoruihin enkä osannut päättää kummasta tykkään enemmän: valkoisesta vai roosanvärisestä, joten ostin ne molemmat 🙈

Yöpöydälle emalikannuun kävin takapihan syreenistä taittamassa muutamia oksia 
ja hämmästyin miten pulleat lehtisilmut niissä jo on!
 Oksakorujen sävyjä vasten silmujen hento vihreys korostuu kauniisti.
💚


Tulipa heti pienillä uudistuksilla raikkaan keväistä.
 💛

*** *** ***

Täällä on laiteltu kotia pienin askelin pääsiäisasuun ja askarreltu lasten kanssa virpomavitsat palmusunnuntaista virpomista odottamaan.
Eilen innostuin askartelemaan muutamia kivoja pääsiäiskoristeitakin.
 Niistäpä juttua enemmän kuvien kera tuota tuonnempana. 😊

Mukavaa alkavaa uutta viikkoa jokaiselle täällä piipahtavalle!

-Kaaru-

17 kommenttia:

  1. Tykkään tuosta roosan sävystä, niin kauniin hempeä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kaunis sävy. Ja sointuu yllättävän hyvin yhteen tosi monen syvemmänkin värisävyn kanssa. 💗

      Poista
  2. Tuo roosan sävy on kyllä ihana, jotenkin se iskee omaankin sydämeen tällä hetkellä :) Ja onpa hauskat nuo oksakorut, en ole ennen kuullutkaan :)
    Ihanaa alkavaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 💗
      Nuo oksakorut ovat kyllä hauska keksintö. Jouluihmisenä ihastuin niihin ihan täysin, tuovat mieleen kuusenkoristelun, joka on lempipuuhaani. Siksi minusta onkin ihana, että joku innovatiivinen ihminen on kehittänyt ajatuksen, että voihan niitä oksia muulloinkin koristella kuin jouluna ja pääsiäisenä. Ja enhän minä tietenkään voinut näitä kaupassa käydessäni vastustaa, kun värisävykin on juuri oikea roosa!

      Mukavaa loppuviikkoa sinullekin!

      Poista
  3. Roosa on myös nun lemppari.Makkariin olen myös pellavaisia tyynynpäällisiä etsinyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pellava on ihana materiaali. HinNakkila vaan tahtovat olla nuo valmiit pellavaiset tuotteet. Siksi olisi ollut kiva ommella ne itse, olisi säästänyt euroja. Mutta voi miten tykkäänkin noista! Onnea etsintään! Ellokselta oli paljon ihania sävyjä tarjolla 😉

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Sitä se juuri on: lempeä ja hempeä ja niin ihanan pehmeä 💗

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos, Marliska! 💗 Tykkään pitää makuuhuoneemme ilmeen selkeänä, niin unikin tulee paremmin, kun ei liika tavaramäärä ahdista 😉

      Poista
  6. Juurikin niin hempeän romanttinen väri. Minäkin tykkään tästä sävyistä. 🌸🌸🌸
    Pellava on niin ihanaa kangasta.Kauniit tyynyt monella tapaa; väri ja kuosi kohdillaan! 😚

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanha Roosa on tällä hetkellä omaan silmääni sävyistä kaunein. Jotenkin tuntuu, etten kaipaa tänä vuonna pääsiäiseenkään enempää keltaista kuin kukkien ja pikkutipusten verran. Saavat roosan sävyiset tyynynpäälliset olla aloillaan nyt koko kevään ja kesän.

      Pellava on ihana materiaali. Hengittävä ja ilmava, kuin kesäyön henkäys. Mieli tekisi ostaa pellavaiset petivaatteet. Kehuvat, että parempia ei ole!

      Kiitos, Kaisu! Hiljaisen viikon herkkiä kevätpäiviä sinulle 💛

      Poista
  7. Vanha roosa on kyllä ihana väri. Ja voi että, kun tuli kova kesäkaipuu tuosta kesäillan auringonlaskusta 💙 Ei meinaisi malttaa odottaa sitä aikaa kun koko luonto puhkeaa taas juhla-asuun. Tämä kurainen ja harmaa välivaihe on minustakin vähän ankea, niin kuin tuossa edellisessä postauksessa kirjoitit. Pellava on ihana materiaali, ostimme juuri pellavaiset lakanat meille ja odotan jo huomista, että pääsen testaamaan ne 😊 Teidän makkari näyttää niin kauniilta. Levollinen tunnelma välittyy tänne asti. Kohta pääset nauttimaan pienistä syreenin lehdistä 🍃 Mukavia päiviä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesäinen pastellitaivas on valtavan kaunis ❤ Minäkään en malttaisi odottaa luonnon täydellistä heräämistä, mutta iloitsen pienistä edistysaskelista sillä saralla. Eilen löysin ensimmäisen kukkanuppunsa avanneen sinivuokon! Se on sellainen kevään merkki, josta tietää, ettei ole enää kaukana se ihanan hento vihreys, jota niin kovasti odotamme. 💚

      Pellavaisia lakanoita minäkin olen hypistellyt sillä silmällä, josko ostaisin. Vielä en ole raaskinut. Kerrohan kokemuksiasi niistä sitten, kun olette testanneet!

      Kiitos, Eerika 💗 Meidän makkarin sisustus on ollut aina asteen verran "modernimpi" kuin muualla kodissa. Olen tykännyt pitää makkaran ilmeen vähäeleisenä, ettei pöly kerääntyisi sinne niin helposti. Tuntuu, että kun makkari on avara ja vähäeleinen, unikin tulee paremmin. 😉

      Ihania hiljaisen viikon hetkiä sinnekin! 😘

      Poista