lauantai 10. tammikuuta 2015

Kevättä kohti
Kaappeja siivotessani löysin nämä kaksi pinkkiä Finlaysonin koristetyynynpäällistä, jotka ostin vuosia sitten kirpparilta. Sinne ne olivat unohtuneet, kun ei niille silloin tuntunut löytyvän sopivaa sijoituskohdetta. Meidän kodin värimaailma oli tuolloin aika erilainen, joten eivät ne silloin meille värinsä puolesta olisi sopineetkaan. Nyt kokeilin niitä tuohon valkoisen puusohvan päälle ja yhtäkkiä tykkäänkin niistä tosi paljon! Se on suorastaan ihme, sillä vaaleanpunainen ja pinkki eivät ole koskaan kuuluneet lempiväreihini. Joulunpunaisen värin väistyttyä tuntui koti kuitenkin liian vaalealta, joten jotain väriä oli tilalle saatava. Aika kesäinen väri, nyt kun oikein ajattelen ja kuosikin tyynynpäällisissä kovin kesäinen, mutta eihän tässä synkässä vuodenajassa voi värejä olla koskaan liikaa :) Tuohon puusohvan edustalle olisi etsinnässä sohvapöytä. Nyt mallailin tuollaisella pienellä jakkaralla miltä sohvapöytä mahtaisi näyttää ja tykästyin! Sehän voisi olla musta tai harmaa. 


 

Kävinpä pitkästä aikaa penkomassa aittaakin ja mitä sieltä löytyikään: Niin ihania vanhoja lasipulloja! Katsokaa nyt miten söpön mallinen tuo suurin pullo on pohjastapäin kuvattuna. Ja miten kaunis pohjan kuviointi! Kerrassaan herttaisia. Niistä intoutuneena teinkin makuukammarin lipaston päälle kolmen pullon ja tulppaanin asetelman. Nyt onkin sitten tulppaanin tuoksua koti pullollaan. Kevättä kohti mennään, ihanaa!

-Kaaru-

3 kommenttia:

  1. Ihania värejä ja ideoita! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kevättä kohti mennään vaikka sydäntalvi vasta onkin. Jotenkin aina kevättä kohti mentäessä alan kaivata enemmän värejä ympärilleni. Kyllähän ne tuovatkin niin ihanasti lämpöä ja tunnelmaa kotiin😊

    VastaaPoista
  3. Kauniita kevätkuvia! Meillä ihan väritöntä joulun jälkeen, etsinkin netistä just kaikkia väri-ideoita. Ihanan raikasta teillä! Terkut Kalajoelta!

    VastaaPoista